Το case υπολογιστή NZXT H1 μπορεί να πιάσει φωτιά

0
22
Το Case υπολογιστή NZXT H1 μπορεί να πιάσει φωτιά


Η NZXT εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και προειδοποιεί τους κατόχους του κουτιού H1 για φόβο πυρκαγιάς στο PC τους. Η εταιρεία μάλιστα καλεί όλους τους κατόχους να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές τους και να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας.

Το πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται στις βίδες. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι βίδες μπορούν σε ορισμένες περιπτώσεις να προκαλέσουν βραχυκύκλωμα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σπινθήρες και, στη χειρότερη περίπτωση, πυρκαγιά. Ήδη έχουν σταματήσει όλες οι πωλήσεις του NZXT H1 από τα επίσημα κανάλια πωλήσεων της εταιρείας, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι μεταπωλητές παγκοσμίως.

Όσοι έχετε προμηθευτεί το κουτί NZXT H1 μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στο email h1support@nzxt.com για να μπορέσετε να ζητήσετε επισκευή. Η εταιρεία θα αποστείλει νέες βίδες για τη GPU, ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα. Αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το PC σας, υπάρχει ένα προσωρινό fix που δίνει η εταιρεία.

Πώς να διορθώσετε προσωρινά το ζήτημα ασφάλειας H1:

  • Απενεργοποιήστε το H1
  • Αποσυνδέστε το H1
  • Αφαιρέστε την κάρτα γραφικών
  • Αφαιρέστε τη βίδα συγκράτησης της κάρτας κάτω ανύψωσης από το H1, όπως υποδεικνύεται στην παρακάτω εικόνα
  • Η NZXT προειδοποιεί τους κατόχους H1 PC για κίνδυνο πυρκαγιάς

    Πηγή

    Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

    Πηγή

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ