Το Huawei Mate 40 Pro αργεί, το απλό δεν θα κυκλοφορήσει καθόλου;

0
41
Το Huawei Mate 40 Pro αργεί, το απλό δεν θα κυκλοφορήσει καθόλου;

Huawei Mate 40 Pro revealed

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Techblog, στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο το Huawei Mate 40 Pro και δεν θα πρέπει να περιμένουμε το απλό Mate 40. Αυτή την ομολογουμένως περίεργη απόφαση φαίνεται ότι θα ακολουθήσει η Huawei και σε άλλες Βαλκανικές χώρες.

Ήταν η πρώτη φορά εχθές που κατά την διάρκεια επίσημης παρουσίασης Huawei flagship smartphones δεν ανακοινώθηκε τίποτα για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας ούτε για τις πρώτες χώρες που θα υποδεχθούν τα νέα κινητά παρά μόνο οι τιμές τους. Τιμές που κάποιοι έσπευσαν να τις χαρακτηρίσουν “απίστευτα υψηλές“.

Η απόφαση της Huawei να μην διαθέσει το απλό Mate 40 στην Ελλάδα και σε κάποιες άλλες χώρες (μένει να επιβεβαιωθεί) και ταυτόχρονα η παντελής απουσία αναφοράς για το πότε θα ξεκινήσει η διάθεση του Mate 40 Pro δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά σχετικά με τη νέα σειρά flagship smartphones του Κινέζου κατασκευαστή.

  • Η Huawei διαθέτει αρκετούς επεξεργαστές Kirin 9000 στο απόθεμά της για να καλύψει τις απαιτήσεις της αγοράς;
  • Πόσο διαρκούν τα τρέχοντα αποθέματα σε επεξεργαστές της Huawei;
  • Πόσο μεγάλη είναι η επίδραση των κυρώσεων που επέβαλαν οι ΗΠΑ στην Huawei στις 17 Αυγούστου;
  • Μπορεί η Huawei να αγοράσει επεξεργαστές από άλλους κατασκευαστές chip;
  • Θα κυλοφορήσουν μοντέλα Mate 40 Pro με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1000+ για να καλυφθεί τυχόν κενό;

To Mate 40 Pro είναι ένα πανίσχυρο flagship smartphone αλλά και αυτό χωρίς GMS (Google Mobile Services). Οι δύο δημοφιλέστερες απαντήσεις μέχρι στιγμής σε Poll που τρέχουμε από εχθές εδώ στο Techblog για το αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο από τα νέα Mate 40, είναι “Όχι, δεν έχουν υπηρεσίες Google” και “Όχι, είναι πολύ ακριβά”.

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να δούμε όλα τα μοντέλα της νέας σειράς στην Ελλάδα και σύντομα, γιατι έτσι αυξάνεται ο ανταγωνισμός και είναι καλό να έχουμε πολλές και διαφορετικές επιλογές.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ