Το WhatsApp παρατείνει την προθεσμία για την αποδοχή της νέας πολιτικής απορρήτου

0
21
Το WhatsApp παρατείνει την προθεσμία για την αποδοχή της νέας πολιτικής απορρήτου

Προσοχή σε νέα απάτη scam στην εφαρμογή WhatsApp

Δεδομένου το πόσο δύσκολο είναι για το WhatsApp να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των χρηστών, μετά το τελεσίγραφο που τους έδωσε να δεχτούν να δώσουν τα στοιχεία τους στο Facebook ή να αποχωρήσουν από την υπηρεσία, η εταιρεία αποφάσισε να τους δώσει περισσότερο χρόνο για να «κατανοήσουν» τους νέους όρους της.

Η προθεσμία που δίνει το WhatsApp για να δεχθούν ή όχι οι χρήστες τους νέους όρους μεταφέρεται από τις 8 Φεβρουαρίου στις 15 Μαΐου με σκοπό η εταιρεία να έχει περισσότερο χρόνο να επικοινωνήσει καλύτερα τη νέα της πολιτική απορρήτου και να αποσαφηνίσει τους όρους της.

Το Facebook στο οποίο ανήκει το WhatsApp ελπίζει ότι θα είναι αρκετός αυτός ο χρόνος για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες θα αισθάνονται άνετα με το γεγονός ότι τα δεδομένα τους στο WhatsApp θα παραμείνουν κρυπτογραφημένα και δεν θα κοινοποιηθούν στο Facebook, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις.

Αυτή η απόφαση του WhatsApp να καθυστερίσει το deadline, έγινε μετά από την φυγή πολλών χρηστών από την δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων προς άλλες εναλλακτικές λύσεις, όπως το Signal και το Telegram.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ