Το You.gr “απολογείται” για τις καθυστερήσεις της ACS

0
70
Το You

You.gr

Το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου προχώρησα σε μια παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα You.gr. Όπως ίσως γνωρίζετε το You.gr ανήκει στον Όμιλο Info Quest όπως και η εταιρεία ταχυμεταφορών ACS. Η παραγγελία μου έφτασε σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου. Αν θεωρήσω ότι η αποστολή ξεκίνησε τη διαδρομή της τη Δευτέρα και παρέλαβα 5 μέρες μετά, θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη τουλάχιστον περίπτωση η ACS που αναλαμβάνει την διεκπεραίωση των αποστολών του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος, τα πήγε καλά.

Νοκ άουτ η Γενική Ταχυδρομική, σταματάει να δέχεται αποστολές μέχρι τη Δευτέρα

Προσοχή, φαίνεται ότι τα πήγε καλά εδώ στην Αττική και στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως δεν είμαι σίγουρος ότι στην περιφέρεια τα πράγματα είναι ρόδινα για καμία εταιρεία courrier την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά αυτό θα ήθελα να μας το πείτε στα σχόλια γιατι ακούω ότι σε άλλες μικρότερες πόλεις και χωρία αργούν πάρα πολλοί οι περισσότερες εταιρείες.

Αφού παρέλαβα σήμερα έλαβα το email που ακολουθεί το οποίο κάνει γνωστό ότι από την ημερομηνία αποστολής της παραγελίας μας θα χρειαστούν 5 με 10 εργάσιμες μέρες για να παραλάβουμε, δηλαδή μια με δυο εβδομάδες!

Έχετε παράπονα με τις παραδόσεις από την ACS την τρέχουσα χρονική περίοδο της καραντίνας; Είστε ευχαριστημένοι από τη συνέπεια του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος;

Speedex: Η αποστολή σας είναι σε παλέτα που δεν έχει ξεφορτωθεί

Αγαπητέ μας πελάτη,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως ο συνδυασμός του Lockdown, της Black Friday και της προ-εορταστικής περιόδου έχουν οδηγήσει σε εξαιρετικά αυξημένο όγκο αποστολών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Λόγω των ανωτέρω, έχουν τροποποιηθεί οι χρόνοι παράδοσης και πλέον ο μέσος χρόνος παράδοσης εκτιμάται σε 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελία σου.

Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε, ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στον συγχρονισμό των συστημάτων. Ως εκ τούτου, στην εξέλιξη της παραγγελίας ενδέχεται να έχεις ενημέρωση μέχρι και το στάτους της Τιμολόγησης και Παράδοσης από εμάς στη συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου και ελπίζουμε για την κατανόηση και την υπομονή σου. Δεσμευόμαστε να σε κρατάμε ενήμερο για τυχόν νεότερες εξελίξεις.

Σε περίπτωση που έχεις λάβει την παραγγελία σου, ζητούμε συγνώμη για την επικοινωνία αυτή και την αναστάτωση.

Η ομάδα του you.gr

You.gr ACS

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ