Τρία νέα OnePlus 9 series και το πρώτο smartwatch της εταιρείας

0
13
Τρία νέα OnePlus 9 Series και το πρώτο Smartwatch της εταιρείας

OnePlus 9 Pro: Renders αποκαλύπτουν κυρτή οθόνη και τετραπλό σύστημα κάμερας

Περνάνε γρήγορα οι ημέρες και πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην αναμενόμενη παρουσίαση της OnePlus, η οποία θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή στα μέσα Μαρτίου. Στην παρουσιάση αναμένεται να δούμε την νέα σειρά smartphone OnePlus 9 και μαζί το πρώτο smartwatch της εταιρείας.

Ξεκινάμε από τα smartphone και σύμφωνα με τις υπάρχουσες φήμες θα δούμε τα OnePlus 9, OnePlus 9 Pro και μία πιο οικονομική συσκευή, το OnePlus 9R.

OnePlus 9

Το OnePlus 9 αναμένεται να έχει οθόνη 6.55 ιντσών, flat, τεχνολογίας AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120HZ και λειτουργία HDR10+. Θα φοράει τον Snapdragon 888 και θα βγαίνει με 8GB ή 12GB Ram και με 128GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο. H μπαταρία θα είναι στα 4.500 mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 65W. Η κάμερα του θα είναι τριπλή, η κύρια με ανάλυση 48 megapixels, η ευρυγώνια με 48 megapixels και o αισθητήρας βάθους με ανάλυση 2 megapixels ενώ η μπροστά selfie κάμερα θα έχει ανάλυση 16 megapixels.

OnePlus 9 Pro

Το OnePlus 9 Pro αναμένεται να έχει οθόνη 6.7 ιντσών, curved, τεχνολογίας AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120HZ και λειτουργία HDR10+. Και αυτό θα φοράει φυσικά τον Snapdragon 888 και θα βγαίνει με 8GB ή 12GB Ram και με 128GB ή 256GB ή 512GB αποθηκευτικό χώρο. H μπαταρία εδώ θα είναι στα 5.000 mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 65W. Η κάμερα του θα είναι τριπλή, η κύρια με ανάλυση 64 megapixels, η υπερ-ευρυγώνια με ανάλυση 16 megapixels και η τρίτη με τον τηλεφακό με ανάλυση 12 megapixels, ενώ η μπροστά selfie κάμερα θα έχει ανάλυση 32 megapixels. Το σύστημα των καμερών έχει δημιουργηθεί με την συνεργασία της φωτογραφικής Hasselblad.

OnePlus 9R

Για το OnePlus 9R δεν γνωρίζουμε κάτι εκτός του ότι θα είναι το πιο οικονομικό της σειράς 9.

OnePlus Smartwatch

OnePlus Smartwatch
Τέλος έχουμε το πρώτο
Smartwatch της εταιρείας το οποίο περιμένουμε να δούμε φέτος και το οποίο έχει ήδη αναφέρει σε Tweet του τον Δεκέμβριο του 2020 ο Pete Lau της OnePlus. Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του, εκτός από κάποια σκίτσα που έχουν κυκλοφορήσει και μένει να δούμε τι θα φέρει στην αγορά η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας στον συγκεκριμένο τομέα. Υπομονή λοιπόν καθώς περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση και μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο σχετικά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ