Τι έλεγε 7 ώρες ο Μάνος Δασκαλάκης στη νέα καθοριστική κατάθεσή του

0
6
Τι έλεγε 7 ώρες ο Μάνος Δασκαλάκης στη νέα καθοριστική κατάθεσή του

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε την Πέμπτη στο τμήμα ανθρωποκτονιών για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών του, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο πατέρας των παιδιών από την Πάτρα, δεν ήταν μπροστά σε κανέναν από αυτούς τους δύο θανάτους. Σύμφωνα πάντως με τα όσα είπε στο MEGΑ ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, η κατάθεση του κρίνεται κρίσιμη για να βγουν συμπεράσματα.

Μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, θα κληθούν συγγενικά του πρόσωπα να καταθέσουν αλλά και συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου. Θα κληθούν να μιλήσουν για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι που μεγάλωναν τα τρία παιδιά, πριν φύγουν από τη ζωή το ένα μετά το άλλο.

Με τις καταθέσεις αυτές αλλά και τα πορίσματα για το θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και της Ίριδας που αναμένονται τις επόμενες ημέρες, θα πέσει φως στο δράμα της Πάτρας που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με το Star η τωρινή κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε μετά τις 18.00 το απόγευμα, κράτησε δηλαδή 7 ολόκληρες ώρες!

Του έγιναν πολλές και επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για το θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 πάντως, σε αυτή την κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης, εμφανίστηκε περισσότερο σίγουρος απ’ ό,τι παλαιότερα για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Κατέθεσε και η ιατροδικαστής Τσιόλα
Ο κύκλος αυτών των νέων καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση, ξεκίνησε στην Πάτρα με την ιατροδικαστή Τσιόλα η οποία ήταν εκείνη που είχε «χτυπήσει» το καμπανάκι στις αρχές μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας, με δύο επιστολές της στην Εισαγγελία και στις ανακριτικές αρχές.

Η ίδια, είχε παρατηρήσει στην μόλις 6 μηνών Ίριδα σημάδια στο πρόσωπο ενώ το «σενάριο» ότι έφυγε από τη ζωή λόγω μίας σπάνιας πάθησης στην καρδιά, δεν την κάλυπτε…

Δεν ανιχνεύτηκε κεταμίνη στο αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στα νοσοκομεία
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Alpha, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στα δείγματα αίματος της 9χρονης Τζωρτζίνας -η οποία πέθανε τελευταία από τα τρία αδερφάκια της Πάτρας- δεν έδειξαν την ουσία κεταμίνη.

Οι τοξικολογικές, θυμίζουμε ότι αφορούσαν δείγματα αίματος του μικρού κοριτσιού, που είχαν παρθεί σε νοσοκομεία που νοσηλεύτηκε και βρέθηκαν τώρα, φυλαγμένα στα ψυγεία των νοσοκομείων αυτών.

Αν και οι εξετάσεις όταν έφυγε από τη ζωή έδειξαν ότι στον οργανισμό της υπήρχε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης που τελικά της προκάλεσε τον θάνατο, ωστόσο, με τα νέα στοιχεία, προκύπτει ότι στο κοριτσάκι δεν είχε χορηγηθεί κεταμίνη νωρίτερα από εκείνη την ημέρα του θανάτου της. Τουλάχιστον όχι, όταν έγιναν οι συγκεκριμένες αιμοληψίες:

Στις 8 Απριλίου όταν η 9χρονη εισήχθη στο Καραμανδάνειο και
Στις 27, στις 28 και 29 Ιανουαρίου του 2022 στο Αγαλΐα Κυριακού
Σε κανένα από αυτά τα δείγματα αίματος, δεν ανιχνεύτηκε κεταμίνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή