Τι δεν πρέπει να περιμένετε στην εκδήλωση «Far Out» για το iPhone 14

0
8
Τι δεν πρέπει να περιμένετε στην εκδήλωση «Far Out» για το IPhone 14

Στη μεγαλύτερη εκδήλωση της χρονιάς για την Apple που πραγματοποιείται αύριο περιμένουμε να δούμε τα τέσσερα νέα μοντέλα iPhone 14, τα νέα Apple Watches και τα νέα AirPods Pro.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα προϊόντα της εταιρείας, πάνω στα οποία εργάζεται εδώ και καιρό, τα οποία πιθανότατα δεν θα δούμε αύριο.

Νέο iPad Pro

iphone 14, Τι δεν πρέπει να περιμένετε στην εκδήλωση «Far Out» για το iPhone 14

Εάν ελπίζετε να ακούσετε νέα για το iPad, σταματήστε αμέσως. Η Apple εργάζεται σε νέα iPad Pro με το τσιπ M2 που σκοπεύει να ανακοινώσει σε εκδήλωση τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, επομένως είναι απίθανο να δούμε κάτι σχετικό με το iPad ή το iPadOS μέχρι τότε.

Νέοι Mac

Μαζί με τα νέα iPad αργότερα αυτό το φθινόπωρο, η Apple σχεδιάζει επίσης να ενημερώσει το τρέχον Mac mini με M1 για να διαθέτει το ολοκαίνουργιο τσιπ πυριτίου της Apple M2. Το επερχόμενο Mac mini, παρά τις φήμες, δεν θα έχει επανασχεδιασμό και μόνο ενίσχυση απόδοσης, σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, ο οποίος λέει ότι θα κυκλοφορήσει το 2023.

Νέα σχετικά με τα ακουστικά AR/VR

Η Apple δεν αναμένεται να συζητήσει τα μελλοντικά της σχέδια AR/VR κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης καθώς φημολογείται ότι σχεδιάζει μια εκδήλωση για τον Ιανουάριο του 2023 για να αποκαλύψει το πρώτο της headset AR/VR με το όνομα “Reality Pro”.

Τι να περιμένεις

Από την άλλη πλευρά, περιμένετε από την Apple να ανακοινώσει τα iPhone 14‌, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, νέα μοντέλα Apple Watch, AirPods Pro και πολλά άλλα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ