Τι θα συμβεί αν προγραμματίζεις τα looks της εβδομάδας από το Σαββατοκύριακο;

0
3

Η φράση “δεν ξέρω τι να φορέσω” είναι μία από τις πιο συχνές σκέψεις που κάνουμε οι γυναίκες στην καθημερινότητά μας. Οι γρήγοροι ρυθμοί, αλλά και η ανάγκη για προσεγμένο στιλ μάς κάνουν συχνά να φοράμε παρόμοια looks, τα οποία συχνά δεν μας κάνουν να νιώθουμε ο εαυτός μας. Μία από τις λύσεις που προτείνουν οι fashion experts για το εν λόγω στιλιστικό ζήτημα είναι να προγραμματίζουμε τα looks της εβδομάδας από το Σαββατοκύριακο. Γιατί όμως; Τι θα πετύχεις με αυτόν τον τρόπο;

#1 Θα νιώθεις ασφαλής

Αναλογίσου πόσες φορές έχεις αργήσει να φύγεις από το σπίτι, επειδή η στιλιστική σου έμπνευση είχε στερέψει και χρειαζόταν να αντιμετωπίσεις το κλασική πρόβλημα “δεν έχω τι να φορέσω”. Η λύση σε αυτό είναι να ξεκινήσεις να προγραμματίζεις τα looks της εβδομάδας από το σαββατοκύριακο. Εάν γνωρίζεις έστω και λίγο το πρόγραμμά σου επίσης θα σε βοηθήσει ώστε να ντυθείς ανάλογα. Κάπως έτσι, κάθε πρωί θα ετοιμάζεσαι χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και χωρίς να περνάς πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη.

#2 Θα μάθεις περισσότερα για το στιλ σου

Εάν αποφασίσεις να ακολουθήσεις την εν λόγω τακτική και με την πάροδο του χρόνου, θα συνειδητοποιήσεις καλύτερα ποιο στιλ ρούχων σου αρέσει και σου ταιριάζει περισσότερο. Θα είναι εκείνα που επιλέγεις πρώτα για κάθε περίσταση και εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Έτσι, την επόμενη φορά που θα πας για shopping, θα γνωρίζεις πως πρέπει να επενδύσεις σε αυτά τα συγκεκριμένα.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ