Τον εκτέλεσαν με 14 σφαίρες – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ

0
11
Τον εκτέλεσαν με 14 σφαίρες – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Άγρια νύχτα στα Πετράλωνα, καθώς ένας άνδρας δολοφονήθηκε με 14 σφαίρες από αγνώστους που είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στο θύμα. Μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, άκουσε τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία φτάνοντας στο σημείο βρήκε τον άνδρα που δολοφονήθηκε να κείτεται νεκρός στην οδό Αλκμήνης 107.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης ή οι δράστες, είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα και όταν αυτό εμφανίστηκε «άδειασαν» επάνω του ένα 9άρι πιστόλι. Στο σημείο βρέθηκαν 14 κάλυκες, ενώ η ταυτότητα του θύματος ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το συμβόλαιο θανάτου εκτελέστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Newsbomb.gr, οι σφαίρες χτύπησαν και παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Η ΕΛΑΣ αναζητά πλέον την ταυτότητα του θύματος, έχοντας στα χέρια της ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στο σημείο, ενώ «τρέχε» η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Όπως είναι λογικό, οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι από το συμβάν. «Δεν έχει συμβεί εδώ κάτι ανάλογο ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς. Μάλιστα, όπως εξήγησε ο ίδιος κάτοικος, άκουσε πυροβολισμούς και πρόλαβε να δει δυο άνδρες να φεύγουν τρέχοντας από το σημείο. Ωστόσο, όπως εξήγησε, δεν είδε ούτε το θύμα, ούτε γνωρίζει κάτι για την ταυτότητά του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή