«Τον νίκησα τον χάρο»

0
21

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Δώρα Χρυσικού και ήταν πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, έχοντας στο πλευρό της τόσο την οικογένειά της όσο και αγαπημένους φίλους και συνάδελφους από τη Γη της Ελιάς, τη σειρά του MEGA που «σαρώνει» και φέτος. Η τηλεοπτική «Αρετή» έχει καταφέρει μέσα από τον ρόλο της να φέρει στην τηλεόραση μια ηρωίδα τόσο ξεχωριστή που έχει δημιουργήσει γύρω της ένα τεράστιο φαν κλαμπ και όχι άδικα.

Σύσσωμη η παρέα βρέθηκε στο πλευρό της ενώ εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο γοητευτικός σύντροφός της, ο οποίος την ώρα που η Δώρα εξιστορούσε τα σημαντικά και τα σπουδαία της ζωής της, εκείνος ήταν δίπλα της και σε κάθε δάκρυ της, της έδινε ένα τρυφερό φιλί!

Έκλεισε τα 44+2
«46 χρονών είμαι κανονικά αλλά αυτό το 2 είναι η νέα μου ηλικία και σημαίνει ότι τον νίκησα τον χάρο και κατάφερα να είμαι ανάμεσά μας. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι ανάμεσά σας» είπε η ηθοποιός εμφανώς συγκινημένη.

«Σας ευχαριστώ που γεμίσατε την ημέρα των γενεθλίων μου με την πολύτιμη παρουσία σας , την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι πραγματικά τυχερή και ευγνώμων. Να μεγαλώνουμε όμορφα, να βαδίζουμε πάντα στο ‘μαζί’ και να παλεύουμε για τα σημαντικά και τα σπουδαία. Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά από καρδιάς» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή