Τον Σεπτέμβρη όλοι Βόλο για το επετειακό Golden R. Festival – Κλείνει 20 χρόνια και το γιορτάζει

0
37
Τον Σεπτέμβρη όλοι Βόλο για το επετειακό Golden R

Η αφρόκρεμα του ελληνικού metal σε ένα μουσικό διήμερο που θα γράψει Ιστορία

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά δέκα συνολικά ονόματα έχουν ανακοινωθεί, ενώ αναμένονται άλλα τόσα (!!!), για το επετειακό Golden R. Festival, το οποίο φέτος κλείνει 20 χρόνια ζωής και μουσικών συγκινήσεων, γιορτάζοντας με ένα μουσικό διήμερο που θα γράψει ιστορία και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 του Σεπτέμβρη.

Κι αν η πρώτη τετράδα που ανακοινώθηκε, με τα συγκροτήματα των SepticFlesh, Nightrage, InnerWish και των θρυλικών Spitfire, έδωσε τον παλμό του χαμού που ακολούθησε γύρω από το φεστιβάλ, τα ονόματα που ανακοινώνονται σχεδόν άπαξ ημερησίως αλλά και τα κενά στις υψηλές θέσεις του προγράμματος, έχουν δημιουργήσει τις καλύτερες προσδοκίες για το τελικό line up του φεστιβαλικού θεσμού, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ σκοπεύει κυριολεκτικά να συγκεντρώσει την αφρόκρεμα του ελληνικού metal στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας τον φετινό Σεπτέμβρη.

Παρασκευή 9/09/2022
– Nightrage
– Spitfire
– Anorimoi
– Aherusia
– tba
– tba
– tba
– tba
– tba
– DeifieD

Σάββατο 10/09/2022
– SepticFlesh
– InnerWish
– tba
– Reflection
– tba
– Paladine
– tba
– tba
– CORAX B.M.
– tba…

Με την φράση, τέλος, στο επίσημο event του φεστιβάλ στο facebook «ΠΡΟΣΕΧΩΣ θα ανακοινωθούν το Venue, τα υπόλοιπα συγκροτήματα, οι πληροφορίες για τα εισιτήρια αλλά και για τις εκδρομές που θα διοργανωθούν», αναμένουμε τουλάχιστον τα καλύτερα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή