Το αναδιπλούμενο smartphone Huawei Mate V θα ανακοινωθεί στις 23 Δεκεμβρίου

0
8
Το αναδιπλούμενο Smartphone Huawei Mate V θα ανακοινωθεί στις 23 Δεκεμβρίου

Το κινητό τηλέφωνο της Huawei βρίσκεται στη δημοσιότητα εδώ και λίγο καιρό. Ωστόσο, λίγα είναι γνωστά για τη συσκευή εκτός από το ότι θα υιοθετήσει μια νέα βελτιωμένη σχεδίαση μεντεσέδων. Τώρα μπορούμε να προσθέσουμε μερικές σημαντικές λεπτομέρειες – την ημερομηνία κυκλοφορίας του και το γεγονός ότι διαθέτει έναν ειδικό σωλήνα θερμότητας σχεδιασμένο για πτυσσόμενα smartphone.

Αυτό το τελευταίο κομμάτι δεν επιβεβαιώνεται πλήρως, ωστόσο, καθώς η έκθεση βασίζεται σε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε το 2020. Επομένως δεν είναι βέβαιο ότι προοριζόταν για αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως Huawei Mate V. Αλλά το timing είναι καλό, έτσι δεν θα εκπλαγούμε αν ισχύει.

Ο σωλήνας θα εκτείνεται σε ολόκληρη τη συσκευή και το μοναδικό στοιχείο είναι ότι είναι εύκαμπτος.

Τώρα όσον αφορά το πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή, ένας tipster του Weibo λέει ότι θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου. Το Mate V θα είναι ο πρωταγωνιστής της επερχόμενης εκδήλωσης, αλλά και άλλες συσκευές θα είναι μαζί – τηλεοράσεις, φορητοί υπολογιστές και μια έξυπνη ζώνη Fit Mini.

Η φήμη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Mate V υποστηρίζεται περαιτέρω από ένα teaser που διέρρευσε από την Huawei, με κάτι που φαίνεται να είναι ένα κλειστό τηλέφωνο και υπόσχεται μια ανακοίνωση στα τέλη Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ