Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου

0
54
Skopelos Town

Η ανακήρυξη των δημοτικών συμβούλων που θα αποτελέσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου έγινε χθες σε συνεδρίαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βόλου. Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Σκοπέλου που θα αναλάβουν καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 ανά συνδυασμό, είναι οι εξής:

Από τον συνδυασμό «Το νησί μας πρώτα – δημιουργία ξανά» του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σκοπέλου, Σταμάτη Περίσση, δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται οι:

1) ΒΑΦΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 2) ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 3) ΞΗΝΤΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 4) ΣΑΒΒΑ-ΓΚΟΛΙΑ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, 5) ΣΟΦΙΚΙΤΟΥ-ΣΙΣΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, 6) ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ(ΓΙΑΝΝΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και 7)ΚΟΥΚΟΥΡΙΝΗ-ΦΥΒΓΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Από τον συνδυασμό  «ΣΚΟΠΕΛΟΣ ό λ ο ι   μ α ζ ί» του Δημήτριου Ευσταθίου, δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται οι:

1) Ευσταθίου Δημήτριοσ του Κωνσταντίνου 2)Καρβέλη Σπυριδούλα του Ιωάννη, 3) Πατσής Ρηγίνος του Βασιλείου, 4) Λεμονής Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, 5) Παπαχρήστος Ηλίας του Αθανασίου και 6) Τσουκαλάς Ευάγγελος του Γεωργίου.

Από τον συνδυασμό  “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ” του Γεώργιου Αναγνώστου, δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται οι:

1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ 2. ΡΟΔΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, 3.ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και 4.ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ