Το πλεκτό φόρεμα που έχει ήδη αγοράσει κάθε fashionista κοστίζει μόλις 20 ευρώ. Εσύ αργείς;

0
0

Το πλεκτό φόρεμα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο hot items του φετινού χειμώνα. Ήδη από την αρχή της σεζόν, το πλεκτό φόρεμα φιγουράρει πρώτο στα tips για να παραμένεις στιλάτη, αλλά ζεστή όλο τον χειμώνα, είναι άνετο, είναι classy και περιγράφει υπέροχα τη γυναικεία σιλουέτα. Πώς λοιπόν κάθε fashionista να μην έχει στην κατοχή της από ένα;

Υπάρχει βέβαια ένα πολύ συγκεκριμένο πλεκτό φόρεμα που έχει κατακτήσει τις καρδιές τους. Αυτό το πλεκτό ζιβάγκο φόρεμα MANGO στο χρώμα της άμμου που πλέον με τις εκπτώσεις κοστίζει μόλις 20 ευρώ. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει εκτός από την ποιοτική rib του πλέξη, είναι το μήκος του, το οποίο είναι ιδιαίτερα σεξι. Το φόρεμα αυτό συνδυασμένο κατάλληλα μπορεί να αποτελέσει ένα must – have day to night κομμάτι της γκαρνταρόμπα σου.

Φορεμένο με μαύρο καλσόν για αντίθεση και με ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες μπορεί να σε μετατρέψει σε πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Με ένα διχτυωτό καλσόν στο χρώμα του δέρματος και knee- high μπότες, θα σε κάνει τα πρωινά το fashion icon του γραφείου. Ακόμα και με sneakers μπορείς να το φορέσεις στο κυριακάτικο brunch με τις φίλες. 

Φόρεμα rib ζιβάγκο

πλεκτό φόρεμα

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ