Το πρώτο «Ανοιχτό Ψηφιακό Σχολείου για Όλους» στον Κορυδαλλό

0
10
Το πρώτο «Ανοιχτό Ψηφιακό Σχολείου για Όλους» στον Κορυδαλλό

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου «Ανοιχτού Ψηφιακού Σχολείου για Όλους» στον Κορυδαλλό. Με τη λειτουργία του «Ανοιχτού Ψηφιακού Σχολείου για Όλους» διασφαλίζεται η δυνατότητα ισότιμης συμμετοχής όλων στην νέα ψηφιακή εποχή, παρέχοντας δωρεάν μαθήματα δεξιοτήτων πληροφορικής τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητά και παράλληλα συνιστούν εφόδια για την επαγγελματική εξέλιξη και την κοινωνική κινητικότητα.

Η ΗΡ αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία και δώρισε όλο τον εξοπλισμό του σχολείου όπως 10 υπολογιστές και 1 εκτυπωτή και διακόσμησε τους τοίχους με ταπετσαρίες, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τελευταίας τεχνολογίας 3D Printers.

Ο Managing Director, κος Νίκος Χρηστάκης τόνισε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συμβάλουμε στην δημιουργία τέτοιων κέντρων. Για εμάς η εκπαίδευση θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά ανθρώπινα δικαιώματα με την τεχνολογία να συμβάλλει ουσιαστικά στην προώθηση και ανάπτυξή της. Επενδύουμε συνεχώς στις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε για να έχουν όλοι πρόσβαση σε ποιοτική μάθηση, στην προώθηση της εισαγωγής στην επαγγελματική ζωή και στις οικονομικές ευκαιρίες, για να μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί στη σημερινή αγορά».

Δελτίο Τύπου

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ