Το Apple Watch Ultra διαθέτει 76% μεγαλύτερη μπαταρία από το Series 8

0
9
Το Apple Watch Ultra διαθέτει 76% μεγαλύτερη μπαταρία από το Series 8

Το Apple Watch Ultra διαθέτει 76% μεγαλύτερη μπαταρία σε σύγκριση με το Series 8 των 45 mm, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα σε μια κινεζική βάση δεδομένων πιστοποίησης.

Η πιστοποίηση, που εντοπίστηκε από το MySmartPrice, αποκαλύπτει ότι το Apple Watch Ultra διαθέτει μπαταρία 542 mAh. Συγκριτικά, το Apple Watch Series 8 45 mm διαθέτει μπαταρία 308 mAh, κάτι που σημαίνει αύξηση 76% στο μέγεθος της μπαταρίας για το Apple Watch Ultra σε σύγκριση με το προηγούμενο μεγαλύτερο Apple Watch.

Τα έγγραφα επιβεβαιώνουν επίσης ότι το Apple Watch Series 8, εκτός από την ίδια CPU με τα Series 6 και 7, έχει επίσης το ίδιο μέγεθος μπαταρίας. Η 41mm Series 8 διαθέτει μπαταρία 282mAh, ενώ η Series 7 διαθέτει μπαταρία 284mAh. Η ελάχιστη διαφορά στο μέγεθος της μπαταρίας είναι απίθανο να είναι αισθητή. Παράλληλα, 45mm Series 8 μοιράζεται επίσης το ίδιο μέγεθος μπαταρίας με τη σειρά 7 45mm.

Με το Apple Watch Series 8, η Apple υπόσχεται την ίδια ολοήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς. Με το Apple Watch Ultra, όμως, η Apple λέει ότι οι χρήστες μπορούν να αναμένουν έως και 36 ώρες κανονικής χρήσης και έως και 60 ώρες με ενεργοποιημένη τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, προσφέροντας τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που έχει υπάρξει ποτέ σε ένα Apple Watch.

Αυτή η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα Apple Watch που υποστηρίζονται από το watchOS 9, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας απενεργοποιώντας λειτουργίες όπως η ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο, η always-on οθόνη, οι μετρήσεις οξυγόνου στο αίμα στο παρασκήνιο και πολλά άλλα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ