Το Galaxy S23 θα μοιάζει πολύ με το Galaxy S22

0
19
Το Galaxy S23 θα μοιάζει πολύ με το Galaxy S22

To ότι πλέον ο σχεδιασμός των smartphone δεν αλλάζει ριζικά από γενιά σε γενιά, το έχουμε αποδεχτεί. Η Samsung, μάλιστα, συνηθίζει να κοροϊδεύει την Apple για την έλλειψη αλλαγών και καινοτομιών στο σχεδιασμό των συσκευών.

Τελευταία, όμως, και η Samsung κάνει τα ίδια. Το Galaxy Z Flip 4 είναι ουσιαστικά ίδιο με το Z Flip 3, ενώ και η σειρά S έχει μείνει στάσιμη. Και αυτό φαίνεται πως δε θα αλλάξει με το Galaxy S23.

Πριν από μερικές ημέρες, μια διαρροή επιβεβαίωσε ότι οι διαστάσεις της σειράς Galaxy S23 θα είναι σχεδόν ίδιες με αυτές της σειράς S22. Τώρα, ωστόσο, υπάρχουν και νέες πληροφορίες.

Σε ένα tweet, ο leaker της Samsung @IceUniverse αποκάλυψε ότι το τυπικό Galaxy S23 6,1 ιντσών θα είναι στην πραγματικότητα πιο ογκώδες και θα διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερα πλαίσια από το Galaxy S22 παίρνοντας κάτι από την οθόνη. Κρίνοντας από τη φωτογραφία, το smartphone θα φαίνεται σχεδόν πανομοιότυπο.

Αν και η Samsung φαίνεται να βασίζεται στα foldables για το μέλλον, δεν πρέπει να ξεχνά ότι το S23 παραμένει ο μόνος αληθινός ανταγωνιστής της εταιρείας στο iPhone. Και δε φαίνεται να προσπαθεί πολύ.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ