Το iPhone 14 Plus πουλάει πολύ καλύτερα από το iPhone 13 mini

0
7

Η Apple πήρε την απόφαση την περασμένη χρονιά να κυκλοφορήσει το iPhone 14 Plus ως αντικαταστάτη του iPhone 13 mini και, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση, έκανε πολύ καλά.

Η Display Supply Chain Consultants (DSCC) ερευνά και εξετάζει τις αποστολές πάνελ για τη σειρά iPhone 14, η οποία, κατ’ επέκταση, μπορεί να μας βοηθήσει να μετρήσουμε τη σχετική εμπορική επιτυχία των διαφορετικών μοντέλων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η σειρά iPhone 14 είναι ελαφρώς πιο δημοφιλής από την προηγούμενη, με αύξηση 2% στον αριθμό των αποστολών οθόνης από έτος σε έτος από τον Απρίλιο. Ακόμα, τα μοντέλα Pro συνεχίζουν να ξεπερνούν τα vanilla, ακολουθώντας την καθιερωμένη τάση των προηγούμενων ετών.

Επιπλέον, η έκθεση διευκρινίζει ότι τα έσοδα από τη φετινή γκάμα είναι πιθανότατα υψηλότερα, επειδή η Apple πουλά ακόμη περισσότερα από τα μοντέλα προηγμένης τεχνολογίας, σε βάρος των χαμηλότερων μοντέλων. Αναφορικά, οι πωλήσεις του μοντέλου vanilla μειώθηκαν κατά 36%, ενώ αυτές του Pro και του Pro Max – αυξήθηκαν κατά 22% και 23% αντίστοιχα.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι οι αποστολές οθόνης για το iPhone 14 Plus είναι αυξημένες κατά 59%, σε σύγκριση με αυτές για το iPhone 13 mini. Άρα το Plus κέρδισε το στοίχημα. Παρόλα αυτά παραμένει το λιγότερο δημοφιλές μοντέλο iPhone 14.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ