Το OnePlus 9 Pro θα φορτίζει στο 100% σε λιγότερο από μία ώρα

0
11
Το OnePlus 9 Pro θα φορτίζει στο 100% σε λιγότερο από μία ώρα

Το OnePlus 9 Pro θα φορτίζει πλήρως σε λιγότερο από μία ώρα

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις πριν από την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς OnePlus 9 με τις πρόσφατες να μιλούν για τη διαδικασία φόρτισης. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται, η διαδικασία αυτή θα είναι αρκετά σύντομη σε όλες τις εκδόσεις του.

Συγκεκριμένα, για το OnePlus 9 Pro, που θα είναι και το highlight της επικείμενης παρουσίασης, λέγεται ότι θα φορτίζει πλήρως την μπαταρία του σε 29 λεπτά όταν θα είναι συνδεδεμένο ενσύρματα με τον φορτιστή του, ενώ εάν κάποιος επιλέξει τη διαδικασία της ασύρματης φόρτισης θα χρειαστεί να περιμένει μόνο 43 λεπτά για να γεμίσει με ενέργεια η μπαταρία του.

Αυτοί οι χρόνοι προκύπτουν από την χρήση του φορτιστή των 50W που οι πληροφορίες θέλουν να πωλείται ξεχωριστά, επομένως υπάρχει ένα αρνητικό εδώ. Ο OnePlus 50W Wireless Charger θα παρουσιαστεί και αυτός μαζί με το OnePlus 9 Pro. Θα επιτρέπει την τοποθέτηση του τηλεφώνου είτε σε οριζόντια, είτε σε κάθετη θέση, για παρακολούθηση βίντεο κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Τόσο το OnePlus 9 Pro όσο και το απλό μοντέλο θα μπορούν να υποστηρίζουν ενσύρματο φορτιστή των 65W, που θα μπορεί να φέρει ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης της τάξης των 29 λεπτών. Στην ασύρματη φόρτιση το μέγιστο θα είναι τα 15W.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ