Το Samsung Galaxy Z Fold2 ενημερώνεται σε Android 12L με One UI 4.1.1

0
9
Το Samsung Galaxy Z Fold2 ενημερώνεται σε Android 12L με One UI 4.1

Η Samsung συνεχίζει να ενημερώνει τα παλαιότερα foldables της σε Android 12L – την προσαρμοσμένη έκδοση Android για foldable και tablet -με το One UI 4.1.1 και σειρά έχει τώρα το Galaxy Z Fold2 που κυκλοφόρησε το 2020.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Samsung έκανε επίσης την ενημέρωση για τις σειρές Z Fold3, Z Flip3 και Tab S8.

Η ενημέρωση του Z Fold2 συνοδεύεται από το αναγνωριστικό έκδοσης υλικολογισμικού F916BXXU2HVHA και είναι προς το παρόν διαθέσιμη στη Γερμανία.

Περισσότερες περιοχές αναμένεται να λάβουν την ενημέρωση – που φέρνει επίσης την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Σεπτεμβρίου – τις επόμενες εβδομάδες.

Η μεγάλη νέα δυνατότητα με το OneUI 4.1.1 και το Android 12L είναι η γραμμή εργασιών που σας επιτρέπει να εκτελείτε multi-task πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Μπορείτε να κάνετε pin τις αγαπημένες σας εφαρμογές και να μεταπηδήσετε ανάμεσά τους. Οι χρήστες έχουν επίσης το πλεονέκτημα της ευκολότερης αλλαγής μεγέθους παραθύρου.

Οι κάτοχοι Galaxy Z Fold2 έχουν επίσης τη δυνατότητα εξαγωγής κειμένου στην εφαρμογή stock camera, περισσότερες επιλογές προσαρμογής στο πληκτρολόγιο Samsung, βελτιωμένη αναζήτηση αρχείων στο My Files και νέες επιλογές προσαρμογής ταπετσαρίας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ