Τραγωδία Αιθιοπία – Συγκλονίζει η μαρτυρία του Έλληνα: «Κατέρρευσα όταν κατάλαβα πόσο τυχερός ήμουν»

0
22
Ethiopian Airlines Αντώνης Μαυρόπουλος Tragodia Ellina
Τα όσα αφηγείται ο Αντώνης Μαυρόπουλος, είναι συγκλονιστικά και αποδεικνύουν πως η ζωή και κυρίως η τύχη παίζουν, κάποιες φορές, περίεργα παιχνίδια.

FACEBOOK / ASSOCIATED PRESS

Ethiopian Airlines | Έλληνας: Ο θυμόσοφος λαός συνηθίζει να λέει «αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα». Η παροιμία αυτή ταιριάζει «γάντι», όπως αποδείχτηκε, στην περίπτωση του Έλληνα υπαλλήλου στο ΟΗΕ, Αντώνη Μαυρόπουλου, ο οποίος χάρη σε μια σειρά τυχαίων συγκυριών δεν ταξίδεψε τελικά με τη μοιραία πτήση ET302 της Ethiopian Airlines, που συνετρίβη το πρωί της Κυριακής (10/03/2019) περίπου 50 χλμ. νότια της Αντίς Αμπέμπα, στην Αιθιοπία, και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο συνολικά 157 ανθρώπων.

Ώρες μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, κι έχοντας καταφέρει να φτάσει στο Ναϊρόμπι της Κένυας, ο κ. Μαυρόπουλος περιγράφει, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, όλα όσα συνέβησαν την Κυριακή.

Συντριβή Ethiopian Airlines - 157 νεκροί: Ο πιλότος ζήτησε άδεια επιστροφής αλλά δεν πρόλαβε

Tα όσα αφηγείται, είναι συγκλονιστικά και αποδεικνύουν πως η ζωή και κυρίως η τύχη παίζουν, κάποιες φορές, περίεργα παιχνίδια.

newsbomb

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ