Κινητής Μονάδας Μαγνησίας για την Ψυχική Υγεία στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου (15-16 Σεπτεμβρίου 2021)

0
51
ΔΙΟΔΟΣ (1 Of 1)

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Κινητής Μονάδας Μαγνησίας για την Ψυχική Υγεία με τα Κέντρα Υγείας των νησιών Βορείων Σποράδων, ανακοινώνουμε την επίσκεψή της στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

Υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ”ΔΙΟΔΟΣ” και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020, η Κινητή Μονάδα προάγει την παρακολούθηση και τη διασφάλιση της Ψυχικής Υγείας ενηλίκων που είναι αποκλεισμένοι από σχετικές δομές. 

Φέρνει την ψυχική υγεία και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Μαγνησίας, καθώς επίσης προκρίνει την ενημέρωση του υγιούς πληθυσμού, με δράσεις και ψυχοκοινωνική παρέμβαση. 

Αποτελείται από: 

  • Ψυχιάτρους
  • Ψυχολόγους
  • Κοινωνική Λειτουργό 
  • Νοσηλεύτρια

Οι Υπηρεσίες παρέχονται εντελώς δωρεάν σε χώρους των Κέντρων Υγείας. Η επικείμενη επίσκεψη είναι :

Κέντρο Υγείας Σκοπέλου: 15-16 Σεπτεμβρίου κατόπιν ραντεβού.

Τηλ. επικοινωνίας: 6936586658

 Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση του Κ/Υ Σκοπέλου και το λοιπό υγειονομικό προσωπικό για την υποστήριξη του κοινωφελούς έργου μας και για όλη τη βοήθεια που μας παρέχουν.

Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ακτοπλοϊκή εταιρεία HELLENIC SEAWAYS για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων μεταφοράς της διεπιστημονικής ομάδας και του οχήματος από και προς τα νησιά καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Η διαμονή μας στο νησί της Σκοπέλου είναι χορηγία του Ξενοδοχείου Spyrou Skopelos Experience, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και την κάλυψη των εξόδων διαμονής της Κινητής Μονάδας Μαγνησίας καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Θα θέλαμε να τονίσουμε τη σημαντικότητα των παραπάνω χορηγιών, καθώς χωρίς αυτές δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση του εγχειρήματος παροχής υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στα νησιά των Βορείων Σποράδων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ