«Υπάρχει θέμα στο μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού Βόλου»

0
15
«Υπάρχει θέμα στο μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού Βόλου»

Σύσκεψη το μεσημέρι της Τετάρτης για το μέλλον της ομάδας!

Μπορεί η σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου να έχει ανανεωθεί, και μπορεί προσφάτως ν’ ανακοινώθηκε ότι το δίδυμο Γκουγκουτούδη-Τζούμα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά τα εμπόδια που εμφανίζονται για την υλοποίηση του σχεδιασμού και τη σύσταση ανταγωνιστικού συνόλου μοιάζουν να είναι πολλά.

Καλά πληροφορημένη πηγή του «Magnesiasports» τονίζει ότι υπάρχει σημαντικό θέμα αυτήν τη στιγμή με το τμήμα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων», στην προσπάθεια να καλυφθούν όλα όσα απαιτούνται για να συνεχίσει τη λειτουργία του το τμήμα απρόσκοπτα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στους Άνδρες τουλάχιστον. Γι’ αυτόν τον λόγο το μεσημέρι της Τετάρτης 13/07 Ερασιτέχνης και Διοικούσα Επιτροπή συσκέπτονται προκειμένου να τα βάλουν κάτω και να δουν τι προκύπτει μέχρι στιγμής, ποιες είναι οι ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν και αν η ομάδα μπορεί να βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες καταστάσεις! Το «Magnesiasports» προσπάθησε να επικοινωνήσει και με συγκεκριμένα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, ωστόσο δεν υπήρξε η σχετική ανταπόκριση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τις επαφές που έχουν γίνει έως τώρα, καμία ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει για παίκτες που υποτίθεται ότι θα βρίσκονται στο ρόστερ, ενώ και το τεχνικό επιτελείο περιμένει στο ακουστικό του όπως φαίνεται για τα οριστικά δεδομένα. Από την άλλη, παρελθόν αποτελούν ήδη Παρασκευάς, Ίλτσογλου, και Σημάκης, αναμένεται να ακολουθήσουν οι Αγκρής και Αναγνωστόπουλος, ενώ με τον Γκοντόπουλο ήδη υπάρχει χάσμα στις συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή