Χρ. Τριαντόπουλος: Ευχαριστίες, παραμένω εδώ και συνεχίζουμε!

0
12
0030

Σήμερα ξημέρωσε μία όμορφη ημέρα για την πατρίδα μας, με τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη να φέρνει πάλι την ελπίδα και τις προοπτικές στον τόπο μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και αγωνιστές αυτής της μεγάλης νίκης. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξής μας στη Μαγνησία και, φυσικά, καλή σταδιοδρομία και έργο στους εκλεγέντες βουλευτές, με την ευχή να ανεβάσουν τον τόπο μας στη θέση που του αξίζει. Και προς αυτή την κατεύθυνση, η αρωγή, η στήριξη και η συνεργασία όλων μας είναι δεδομένη.

Προσωπικά, θα ήθελα από τα βάθη της καρδιά μου να ευχαριστήσω τους περίπου 5.500 πολίτες της Μαγνησίας που με τίμησαν με την ψήφο τους. Που συναντηθήκαμε και συμπορευθήκαμε σε αυτές τις 18 ημέρες της προεκλογικής μου περιόδου. Που με γνώρισαν, μιας και δεν είχα κάποιο κομματικό ή αυτοδιοικητικό ρόλο, και με στήριξαν απλόχερα. Που πίστεψαν, χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, στις ιδέες και τις προτάσεις μου. Που έγιναν μέρος ενός όμορφου αγώνα για να δούμε τα πράγματα αλλιώς και να βάλουμε τη Μαγνησία στο επίκεντρο των εξελίξεων. Και αυτόν τον όμορφο και καθαρό αγώνα θα τον συνεχίσουμε μαζί, όλο και περισσότεροι, όλο και πιο δυναμικά, από κάθε μετερίζι ο καθένας μας.

Αυτός, φυσικά, ο αγώνας δεν θα ήταν τόσο όμορφος και δυναμικός, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, εάν δεν υπήρχε η υπέροχη ομάδα μας, αλλά και οι πάρα πολλοί φίλοι που πίστεψαν σε αυτό τον αγώνα από κάθε γωνιά της Μαγνησίας μας. Θερμές ευχαριστίες σε όλους. Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει εάν δεν είχα την στήριξη της οικογένειάς μου, η οποία είναι ουσιαστική και πολύτιμη. Και νιώθω ευλογημένος για τη στήριξη αυτή. Συγχαρητήρια και ευχαριστίες προς όλους.

Παραμένω εδώ και συνεχίζουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ