Χρ. Τριαντόπουλος: Ισχυρό “παρών” στην κεντρική του ομιλία στο Βόλο

0
10
Τριαντόπουλος

Την κεντρική του ομιλία στο Βόλο πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Ιουλίου ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία, στην κατάμεστη αίθουσα του Ergon showground, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα. Στο χώρο, που γέμισε ασφυκτικά από νωρίς με ανθρώπους οι οποίοι προσδοκούν τη μεγάλη πολιτική αλλαγή της 7ης Ιουλίου και βρέθηκαν εκεί από κάθε γωνιά του νομού, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΒΟΛ κ. Νικήτας Πρίντζος, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου κ. Ιωάννης Κίτσιος, ο Αντιδήμαρχος Βόλου κ. Γεώργιος Πράττος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου κ. Θεολόγος Διαμαντένιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου κ. Απόστολος Βεργής – Ζαρκάδας, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Τέας, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μόρας, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Φίλιππος Σαμαλέκος, ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Νικόλαος Πρίντζος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Αποστόλης Οντόπουλος και ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου κ. Ιωάννης Μόσδρομος, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο π. Υπουργός και π. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλώνων κ. Γεώργιος Σούρλας. 

Από το βήμα της κατάμεστης αίθουσας και μπροστά σε εκατοντάδες φίλους, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος  αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αλλαγές που πρέπει να δρομολογηθούν για να γίνει η κρίση ιστορία, εστιαζοντας σε προσδοκίες για έναν τόπο όπου  το κράτος να προωθεί και να μην καταπιέζει την πρόοδο. Η αγορά να συμπράττει και να μην παρασιτεί. Η αξιοπρέπεια να είναι εθνική πραγματικότητα και όχι υπόσχεση. Οι νέοι του τόπου μας να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, να εργάζονται και να μην βιοπορίζονται με φιλοδωρήματα. Οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν αξιοπρεπείς μισθούς, να ενισχύσουν το ανθρώπινο κεφάλαιό τους και να διευρύνουν τις προοπτικές τους. Ο γρήγορος να τραβάει μπροστά και ο λιγότερο γρήγορος να μην μένει πίσω, ώστε όλοι να έχουν ευκαιρίες και προοπτικές. Οι επιχειρήσεις να εξελιχθούν στη νέα ψηφιακή εποχή, να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Οι νέοι να δημιουργούν οικογένειες, σεβόμενοι το περιβάλλον, αντιστρέφοντας τις δημογραφικές τάσεις και αποκαθιστώντας τη διαγενεακή ισορροπία. Τα παιδιά και τα εγγόνια μας να μένουν στον τόπο μας και να χτίζουν πάνω σε δομές, θεσμούς και επιτεύγματα της ευρωπαϊκής μας χώρας .

Και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι oι καιροί και οι καταστάσεις επιβάλλουν οι νέοι να πάρουμε θέση. Να κάνουμε την κρίση ιστορία. Να βάλουμε μπροστά την άλλη Ελλάδα. Να θέσουμε την Μαγνησία στο επίκεντρο των εξελίξεων. Να υψώσουμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει. Να μπορέσουμε ξανά να ονειρευτούμε για τον τόπο μας. Να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και πάλι. Να παλέψουμε τα παιδιά μας να τον αγαπήσουν εξίσου. Και να το κάνουμε αυτό όχι μόνο γιατί πρέπει. Να το κάνουμε γιατί μπορούμε. Μπορούμε μαζί! Μπορούμε καλύτερα! Μπορούμε αλλιώς!

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ζήτησε από του εκατοντάδες φίλους του την Κυριακή να επιλέξουν αλλιώς, διότι έχουν πολλά να κάνουν μαζί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ