Χωρίς δασκάλα ξαφνικά… στο Τρίκερι

0
17
Trikeri

Σε έγγραφες εξηγήσεις καλεί η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, τις δύο δασκάλες του δημοτικού σχολείου Τρικερίου, που σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έλαβαν δεκαπενθήμερη άδεια από την προηγούμενη εβδομάδα η μία, και αυτή την εβδομάδα η δεύτερη, με συνέπεια στο χώρο να μείνει μόνο… η δασκάλα που εξυπηρετεί το ολοήμερο τμήμα που όμως δεν βρήκε παιδιά, καθώς οι γονείς δεν τα έστειλαν, μιας που σύμφωνα με τους ίδιους, ειδοποιήθηκαν από την δεύτερη δασκάλα, ότι θα απουσιάσει!

«Εμείς δεν κλείσαμε το σχολείο, δεν γνωρίζαμε κάτι εξ αρχής και καλέσαμε τις δύο εκπαιδευτικούς σε έγγραφες εξηγήσεις. Οι γονείς είπαν δεν έστειλαν τα παιδιά τους, γιατί τους ενημέρωσε η δασκάλα, ότι θα λείψει με αναρρωτική», τόνισε στο magnesianews.gr, ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Eκπαίδευσης κ. Γ. Πολύζος που ζήτησε έλεγχο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και ο λόγος που λαμβάνουν αναρρωτικές.
Σημειώνεται ότι σήμερα οι γονείς πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ζητώντας το δίκιο τους…

 

magnesianews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ