Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει…

0
7
Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει…

Σε αναμονή για ραντεβού που θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου

Περιμένοντας την επαφή με τον Γιάννη Νταόπουλο για να οριστεί το ραντεβού μαζί του, τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου προσπαθούν να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδιασμού για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μέχρι χθες το απόγευμα δεν φαινόταν να υπάρχει κάποια οριστική ημερομηνία και ώρα συνάντησης ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως τουλάχιστον μαρτυρούσαν τα όσα έλεγαν (ή καλύτερα τα όσα δεν έλεγαν…) τα στελέχη του ΑΣ. Οπότε περίμεναν το τηλέφωνο να χτυπήσει για να οριστεί η συνάντηση.

Βέβαια, όσο δεν γίνεται το περιβόητο ραντεβού, ή τουλάχιστον όσο δεν ανακοινώνονται και αποτελέσματα μίας συνάντησης, δεν προχωρούν και κάποιες από τις μεταγραφικές κινήσεις που θέλει να κάνει η διοίκηση. Με το που θα ξεκαθαρίσει τι έγινε σε περίπτωση συνάντησης μεταξύ της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου και του Γιάννη Νταόπουλου, θα προχωρήσουν και οι συζητήσεις και με άλλου παίκτες.

Πάντως, αν όχι σήμερα, αύριο Πέμπτη 21/07 θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τις συμφωνίες με τους Γαλανόπουλο και Καμπέρη που θα ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους» κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με τον Γιάννη Ντινιωτάκη από την άλλη, έχει γίνει συζήτηση αλλά υπάρχει και διαφορά στο οικονομικό, οπότε δεν υπάρχει και συμφωνία, ακόμη τουλάχιστον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή