Ύμνοι για τη Σκόπελο …

0
177
Panormos Skopelos Sporades

Αφιέρωμα στην παραλία Πάνορμος, που είναι γνωστή διεθνώς

«Φως στην Ελλάδα» χαρακτηρίζει τη Σκόπελο αφιέρωμα του exploringgreece.tv, περιγράφοντας με ενθουσιώδη σχόλια τη γνωστή παραλία Πάνορμος, όπου τα πεύκα ακουμπούν στη θάλασσα.

Αντικείμενο θαυμασμού γίνεται για μια ακόμη φορά η παραλία Πάνορμος στη Σκόπελο, από τις πιο δημοφιλείς και πολυσύχναστες του νησιού στην περίοδο πριν από την πανδημία.

Skopelos.TV Panormos

Βρίσκεται σε απόσταση 11 χιλιομέτρων περίπου δυτικά από τη Χώρα της Σκοπέλου. «Βλέποντας τις εικόνες από τη συγκεκριμένη παραλία αντιλαμβάνεσαι γιατί είναι πολλοί εκείνοι που λένε ότι ο όρμος του Πανόρμου είναι από τους ομορφότερους της Σκοπέλου. Παρά το μεγάλο του μέγεθος είναι καλά προστατευμένος από τους ανέμους» επισημαίνεται στο αφιέρωμα.

«Αν η Ελλάδα μπορεί να υπερηφανεύεται για κάτι τότε ένα από αυτά είναι με σιγουριά οι παραλίες της. Με άμμο ή βότσαλα, μικρότερες ή μεγαλύτερες, οι ελληνικές παραλίες είναι, ως επί το πλείστον, μικρά διαμάντια που περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Skopelos Mplo Panormos

Η ενδοχώρα και τα νησιά είναι γεμάτα από θησαυρούς που σε πολλές περιπτώσεις ξεχωρίζουν. Μια τέτοια παραλία βρίσκεται στο Αιγαίο. Αυτό που σε εντυπωσιάζει μόλις φτάσεις εκεί ή όταν τη δεις από ψηλά, είναι ότι τα δέντρα της ακουμπούν στη θάλασσα κάνοντας τη μετάβαση από το πράσινο στο μπλε εντυπωσιακή» υπογραμμίζεται στο αφιέρωμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ