Ajax Systems: Τρια βραβεία Red Dot για τρία ξεχωριστά προϊόντα

0
4

Η Ajax Systems ανακοινώνει ότι τρια προϊόντα της έλαβαν Βραβείο Red Dot για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας. Τα προϊόντα που αναγνωρίστηκαν είναι:

Κατηγορία Έξυπνα Προϊόντα – KeyPad TouchScreen Jeweller
Κατηγορία Στοιχεία Εσωτερικής Διακόσμησης – WaterStop & LeaksProtect
Κατηγορία Στοιχεία Εσωτερικής Διακόσμησης – LightSwitch & Outlet

Το Βραβείο Red Dot είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη σφραγίδα ποιότητας για εξαιρετικό σχεδιασμό. Κριτική από ένα εξέχον διεθνές πάνελ εμπειρογνωμόνων, οι συμμετοχές αξιολογούνται βάσει κριτηρίων όπως η καινοτομία, η λειτουργικότητα, η ποιοτική μορφή και η οικολογική συμβατότητα.

Ο Valentine Hrytsenko, CMO at Ajax Systems δήλωσε: Είναι τιμή μας να λάβουμε τρία Βραβεία Red Dot, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας στην παροχή προϊόντων που αποδίδουν εξαιρετικά και καθηλώνουν τους χρήστες με το σχεδιασμό και τη χρηστικότητά τους. Αυτά τα βραβεία αντικατοπτρίζουν την αφοσίωση και τη δημιουργικότητα της ομάδας μας και επαναβεβαιώνουν τη θέση της Ajax Systems ως ηγέτιδα στην αγορά ασφάλειας και αυτοματοποίησης κατοικιών.

Ajax Red Dot awards 2024, Ajax Systems: Τρια βραβεία Red Dot για τρία ξεχωριστά προϊόντα

KeyPad TouchScreen

Το KeyPad TouchScreen είναι ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με οθόνη αφής που συνδυάζει άψογα την ασφάλεια και τη διαχείριση έξυπνων συσκευών κατοικίας. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 5 ιντσών IPS με προσαρμόσιμα θέματα μαύρου και λευκού και αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας. Το ανθεκτικό στις γρατσουνιές γυαλί εξασφαλίζει αντοχή και διατηρεί άψογη εμφάνιση.

Η υψηλής ανάλυσης οθόνη φιλοξενεί όλα τα απαραίτητα χειριστήρια, παρέχοντας στους χρήστες μια οπτικά εντυπωσιακή και υψηλής ποιότητας εικόνα. Το KeyPad TouchScreen προσφέρει διαισθητική διαχείριση ομάδων, γνώριμο περιβάλλον παρόμοιο με την εφαρμογή Ajax και κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας DESFire® και υποστήριξης BLE, που επιτρέπουν τον έλεγχο του πληκτρολογίου μέσω smartphone με την εφαρμογή Ajax.

Ajax Red Dot awards 2024, Ajax Systems: Τρια βραβεία Red Dot για τρία ξεχωριστά προϊόντα

LightSwitch & Outlet

Η οικογένεια LightSwitch & Outlet. Αυτή η πρωτοποριακή οικογένεια έξυπνων διακοπτών φωτός και πριζών συνδυάζει κομψό σχεδιασμό με προηγμένη τεχνολογία, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν το φωτισμό και τις πρίζες τους εύκολα από τα smartphones τους. Το LightSwitch διαθέτει μια ευρύχωρη επιφάνεια αφής που ανταποκρίνεται άμεσα σε αγγίγματα ή ανέπαφες χειρονομίες – αρκεί να τοποθετηθεί το χέρι τουλάχιστον 15 χιλιοστά κοντά στη συσκευή και το φως ανάβει. Χάρη στον απαλό φωτισμό LED, είναι εύκολο να γίνει ακόμη και στο σκοτάδι. Χωρίς την ανάγκη ουδέτερου καλωδίου, το LightSwitch είναι διαθέσιμο σε μονοπολικό, διπολικό και διπλής κατεύθυνσης μοντέλα, με εναλλάξιμα πάνελ προσόψεων που προσφέρονται σε οκτώ χρώματα: λευκό, ομίχλη, γκρι, γραφίτη, ελεφαντόδοντο, στρείδι, ελιά ή μαύρο.

Η ασύρματη πρίζα (Outlet) έχει ευέλικτες ρυθμίσεις και απομακρυσμένη διαμόρφωση, υποστηρίζει σενάρια αυτοματοποίησης, δείχνει καταστάσεις με ένδειξη LED και βοηθά στην ανίχνευση των “ενεργειακών βαμπίρ” μεταξύ των ηλεκτρικών συσκευών. Διαθέτει επίσης ένα κουμπί αφής για να απενεργοποιείται η συσκευή, οπότε δεν είναι απαραίτητη η χρήση της εφαρμογής ή η αποσύνδεση της συσκευής από την πρίζα.

Ajax Red Dot awards 2024, Ajax Systems: Τρια βραβεία Red Dot για τρία ξεχωριστά προϊόντα

WaterStop & LeaksProtect

Η οικογένεια WaterStop & LeaksProtect. Σχεδιασμένη για να προστατεύει κατοικίες και περιουσίες από πλημμύρες, το LeaksProtect ανιχνεύει γρήγορα διαρροές και παρουσία νερού, βοηθώντας τους χρήστες να αποτρέψουν δαπανηρές ζημιές και να διατηρήσουν την ηρεμία τους. Με ύψος μόλις 14 χιλιοστά, ο μίνιμαλ σχεδιασμός του επιτρέπει την τοποθέτησή του οπουδήποτε είναι πιθανές διαρροές νερού.

Το LeaksProtect σε συνδυασμό με τη βαλβίδα αυτόματης διακοπής νερού WaterStop μπορεί να δημιουργήσει ένα έξυπνο σύστημα πρόληψης διαρροών νερού για απομακρυσμένο ή αυτόματο έλεγχο της παροχής νερού. Ο σχεδιασμός του WaterStop περιλαμβάνει μια βαλβίδα και έναν ισχυρό ηλεκτρικό ενεργοποιητή που διακόπτει αυτόματα την παροχή νερού με εντολή από την εφαρμογή Ajax ή με το πάτημα ενός κουμπιού επιτόπου.

Πηγή