Η Apple ετοιμάζει μια προσφορά για τα δικαιώματα ροής της αγγλικής Premier League στο Ηνωμένο Βασίλειο, μεταξύ άλλων αγώνων χαμηλότερης κατηγορίας.

Εάν η Apple προχωρούσε το σχέδιο, θα γινόταν ο τέταρτος σημαντικός παίκτης που διεκδικεί την αγορά εγχώριων δικαιωμάτων μετάδοσης για ποδόσφαιρο κορυφαίας κατηγορίας. Αυτό πιθανότατα θα έβλεπε μια αξιοσημείωτη αύξηση της τρέχουσας αποτίμησης των 5,1 δισεκατομμυρίων λιρών για τα εγχώρια δικαιώματα EPL, η οποία λειτουργεί σε τριετή κύκλο ανανέωσης. Επί του παρόντος, τα δικαιώματα υποβολής προσφορών εξετάζονται, με τα υφιστάμενα δικαιώματα για την τρέχουσα τριετή περίοδο να λήγουν το 2025.

Η Apple επιδιώκει να βελτιώσει το αθλητικό περιεχόμενο σε μια προσπάθεια να προσελκύσει νέους θεατές στην υπηρεσία ροής Apple TV+ . Η εταιρεία έχει υπογράψει συμφωνίες με το Major League Baseball και το Major League Soccer, το οποίο είναι προς το παρόν διαθέσιμο στο Apple TV+‌ μέσω ενός Season Pass MLS με τιμή 14,99 $ το μήνα ή 99 $ ανά σεζόν. Η Apple φέρεται επίσης να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση ενός πακέτου ροής NBA .

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ