Αρχική Ειδήσεις Τεχνολογία Apple Vision Pro: Φήμες ότι καθυστερεί το λανσάρισμα

Apple Vision Pro: Φήμες ότι καθυστερεί το λανσάρισμα

0
Apple Vision Pro: Φήμες ότι καθυστερεί το λανσάρισμα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, έχει δηλώσει ότι το Vision Pro headset της εταιρείας έρχεται στις αρχές του 2024. Τώρα, όμως, έρχεται κάποιος να αντικρούσει τις δηλώσεις του Cook.

Ο Mark Gurman του Bloomberg, o oποίος είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους tipster στο χώρο, πιστεύει ότι το πολυαναμενόμενο Vision Pro δεν θα έρθει τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο αλλά πιθανότερα τον Μάρτιο του 2024. Αυτό έγραψε στο newsletter του “Power On”. Τουλάχιστον είμαστε ακόμα στο πρώτο τρίμηνο του χρόνου.

Σύμφωνα με τον Gurman, η Apple αντιμετωπίζει ακόμη σημαντικές προκλήσεις που σχετίζονται με το headset, με τις τελικές δοκιμές της συσκευής να βρίσκονται σε εξέλιξη. Ενώ οι μηχανικοί της εταιρείας φαίνεται να στοχεύουν στην έτοιμη έκδοση του λειτουργικού συστήματος visionOS για τον Ιανουάριο, άλλες ομάδες εντός της Apple, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι υπεύθυνες για τα logistics. Η Apple είναι γνωστό πως ψάχνει νέους, καλύτερους προμηθευτές, επομένως μοιάζει αρκετά πιθανό σενάριο.

Το Apple Vision Pro, παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι πλήρεις προδιαγραφές του, αναμένεται να είναι ένα από τα πιο προηγμένα headsets στην αγορά. Βασιζόμενο σε διαρροές και φήμες, αναμένεται να διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία εμφάνισης, με υψηλής ανάλυσης οθόνες που προσφέρουν κρυστάλλινη εικόνα για την εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (VR) και διαδραστικής πραγματικότητας (AR).

Εκτός από τις ισχυρές οπτικές δυνατότητες, το Vision Pro αναμένεται να διαθέτει προηγμένους αισθητήρες για ακριβή καταγραφή κινήσεων και αλληλεπίδρασης με τον ψηφιακό κόσμο. Επίσης, η συσκευή πιθανόν να ενσωματώνει χαρακτηριστικά αισθητήρων βάθους και ανίχνευσης περιβάλλοντος για μια ακόμα πιο έντονη και αλληλεπιδραστική εμπειρία AR. Η δυνατότητα ενσωμάτωσης με άλλες συσκευές της Apple και η ενσωμάτωση με το λειτουργικό σύστημα visionOS θα επιτρέπει μια ομαλή και συνδεδεμένη χρήση στο οικοσύστημα της Apple.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ