Η λειτουργία ιστορικού συνομιλίας του ChatGPT είναι εκτός σύνδεσης, μετά από ένα σφάλμα που παρουσίασε σύντομες περιγραφές συνομιλιών άλλων χρηστών με άτομα στην υπηρεσία.

Στο Reddit, ένας χρήστης δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει περιγραφές πολλών συνομιλιών ChatGPT, που είπε ότι δεν ήταν δικές του, ενώ κάποιος άλλος στο Twitter δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης του ίδιου σφάλματος. Ένας εκπρόσωπος του OpenAI επιβεβαίωσε το περιστατικό στο Bloomberg, σημειώνοντας ότι το σφάλμα δεν κοινοποιούσε πλήρεις συνομιλίες αλλά μόνο σύντομους περιγραφικούς τίτλους.

Το σφάλμα είναι μια σημαντική υπενθύμιση για να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις ευαίσθητες πληροφορίες που μοιράζεστε με το ChatGPT. «Παρακαλώ μην κοινοποιείτε ευαίσθητες πληροφορίες στις συνομιλίες σας», προειδοποιεί μια ανάρτηση στον ιστότοπο του OpenAI, η οποία επισημαίνει ότι η εταιρεία δεν μπορεί να διαγράψει συγκεκριμένα μηνύματα από το ιστορικό ενός ατόμου και ότι οι συνομιλίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκπαίδευση.

Η OpenAI έκλεισε προσωρινά το ChatGPT ως απάντηση στο σφάλμα, αλλά επανήλθε στο διαδίκτυο αργότερα. Η αιτία του προβλήματος θεωρείται ότι είναι ένα σφάλμα σε ένα ανώνυμο κομμάτι λογισμικού ανοιχτού κώδικα, σημειώνει το Bloomberg, αν και η έρευνα για την ακριβή αιτία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ