Ο Elon Musk αγόρασε την Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο του 2022, όμως λιγότερο από έξι μήνες μετά, μπορεί να αξίζει λιγότερο από το μισό.

Αυτό αναφέρεται σε ένα email που μοιράστηκε ο Μασκ με υπαλλήλους της Twitter, που ήρθε στην κατοχή της Wall Street Journal. Mάλιστα, ο Μασκ φέρεται να είπε ότι οι εργαζόμενοι θα λάβουν μετοχές ως πληρωμή, με βάση τη χρηματιστηριακή αξία της επιχείρησης που πλέον υπολογίζεται σε περίπου 20 δισ. δολάρια. Η δυνατότητα ρευστοποίησης θα έρθει σε περίπου έναν χρόνο, όταν οι εργαζόμενοι θα μπορούν να εξαργυρώσουν μέρος των ιδίων κεφαλαίων τους, γράφει η WSJ επικαλούμενη email που εστάλη στο προσωπικό αργά την Παρασκευή. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι θα αποκτήσουν πλήρη δικαιώματα προαίρεσης σε τέσσερα χρόνια.

O Musk στο email περιέγραψε επίσης το Twitter ως «αντίστροφη start-up» λόγω του πόσο γρήγορα αναδιαμορφώνει τη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Η Wall Street Journal σημείωσε επίσης ότι η Fidelity, ένας από τους συνεπενδυτές που υποστήριξαν την εξαγορά του Twitter, μείωσε το μερίδιό της στην επιχείρηση κατά 56% τον Νοέμβριο.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ