Κυκλοφόρησε σήμερα στην Ελλάδα το Samsung Galaxy A54 5G με τιμή 499 ευρώ για την έκδοση 8GB/128GB και 549 ευρώ για την έκδοση 8GB/256GB.

Το Galaxy A54 διαθέτει το ίδιο σύστημα κάμερας με τον προκάτοχό του, με κάποιες τροποποιήσεις. Η κύρια κάμερα είναι μια νέα μονάδα 50MP αυτή τη φορά και η κάμερα βάθους 5MP έχει φύγει, ενώ η ultrawide των 12MP και η «macro» των 5MP διατηρούνται.

Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ποιος αισθητήρας έχει χρησιμοποιηθεί για τη νέα κύρια κάμερα ορισμένες εφαρμογές υλικού αναφέρουν το μέγεθος pixel του 1,0 μm, που σημαίνει ότι είναι μία από τις μονάδες 1/1,56″ – το GN5 της Samsung ή το IMX766 της Sony. Όποια και να είναι, κάνει 4 σε 1 binning και τραβά εικόνες 12,5 MP από προεπιλογή. Ο φακός έχει ισοδύναμη εστιακή απόσταση 23 mm και f/1,8 άνοιγμα.

Η μονάδα ultrawide αναφέρει μέγεθος pixel 1,12 μm, ενώ υπάρχει μία αποκλειστικά για κοντινά πλάνα. Πρόκειται για μια μονάδα 5MP με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 25 mm και διάφραγμα f/2,4. Η εστίασή του είναι επίσης σταθερή, αλλά γύρω στα 4 cm. Για τις selfies υπάρχει μια μπροστινή κάμερα 32 MP.

Η εφαρμογή της κάμερας είναι όπως και στα άλλα Galaxy. Υπάρχει η λειτουργία Pro για την κύρια κάμερα και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την έκθεση (ISO, ταχύτητα κλείστρου, αντιστάθμιση), να ορίσετε την ισορροπία λευκού ή να εστιάσετε χειροκίνητα.

Το Galaxy S54 5G τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παίρνουμε ευχάριστα ζωντανά χρώματα και ακριβή ισορροπία λευκού, υψηλή αντίθεση, αλλά και μεγάλο δυναμικό εύρος. Οι φωτογραφίες έχουν εξαιρετική λεπτομέρεια και φυσικότητα.

Η κύρια κάμερα του Galaxy A54 έχει ένα είδος αυτόματου Night Mode. Σε πολύ σκοτεινά περιβάλλοντα εμφανίζεται ένα εικονίδιο μισοφέγγαρου, υποδεικνύοντας ότι έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία. Η ποιότητα της φωτογραφίας δε φαίνεται να έχει να ζηλέψει κάτι από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με ενεργοποιημένο το Night Mode χωρίς να υπάρχει το εικονίδιο μισοφέγγαρου.

Η Samsung υπόσχεται 4 γενιές αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και 5 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας για το Galaxy A54 5G.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ