Το Galaxy S23 Ultra αναδεικνύεται σε ένα από τα πλέον δημοφιλή flagships της Samsung τα τελευταία χρόνια. Πολλές ενώσεις καταναλωτών σε όλη την Ευρώπη δείχνουν το πόσο πολύ έχουν εκτιμήσει το προϊόν, σύμφωνα με δημοσίευση της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η Samsung επισημαίνει ότι το Galaxy S23 Ultra έχει αναδειχθεί ως το νούμερο 1 smartphone από ενώσεις καταναλωτών σε επτά ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένων του Βελγίου, της Δανίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αναλυτικότερα οι υψηλότερες βαθμολογίες που κέρδισε το smartphone, που και από ποιον:

Test Achats (Belgium): 81/100
Taenk (Denmark): 81/100
Altroconsumo (Italy): 81/100
Consumentenbond (the Netherlands): 8.3 / 10
Deco Proteste (Portugal): 81/100
OCU (Spain): 81/100
Which? (the UK): 84/100

Αυτές οι βαθμολογίες οδήγησαν το Galaxy S23 Ultra στην κορυφή της κατάταξης smartphone αυτών των ενώσεων καταναλωτών, καθιστώντας το το καλύτερο smartphone που έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Samsung ή μη, Android ή iOS.

Η συσκευή διαθέτει premium αίσθηση, υπέροχη οθόνη, ενώ η κάμερα 200MP τραβάει υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο. Έχει φανταστική απόδοση και πολύ ικανοποιητική διάρκεια ζωής της μπαταρίας .Είναι επίσης η πρώτη ναυαρχίδα του Galaxy S που χρησιμοποιεί chipset Snapdragon αποκλειστικά σε κάθε αγορά, επομένως οι Ευρωπαίοι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για την παραλλαγή Exynos και πιθανώς να έχουν φτωχότερη εμπειρία χρήστη από τους πελάτες στις αγορές της Qualcomm.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ