Galaxy S6, S6 edge και S6 edge+: Η Samsung κυκλοφορεί μικρό update για τις συσκευές

0
5
Galaxy S6, S6 Edge και S6 Edge+: Η Samsung κυκλοφορεί μικρό Update για τις συσκευές

Η Samsung έχει ξεκινήσει να διορθώνει ένα πρόβλημα GPS σε παλιές συσκευές Galaxy S αποστέλλοντας update στις επηρεαζόμενες συσκευές. Τον περασμένο μήνα ήταν το Galaxy S8 του 2017 και το S7 του προηγούμενου έτους. Τώρα υπάρχει μια ενημέρωση για μια παλαιότερη σειρά, την οικογένεια Galaxy S6 από το 2015.

Η ενημέρωση έχει εντοπιστεί στην Ολλανδία και το Βέλγιο. Τα ολλανδικά Galaxy S6 και S6 edge που αγοράστηκαν από τη Vodafone λαμβάνουν εκδόσεις υλικολογισμικού G920FXXU6EVG1 και G925FXXU6EVG3, αντίστοιχα. Στο Βέλγιο, είναι τα Galaxy S6 και S6 edge+ χωρίς SIM που ενημερώνονται.

Σιγά-σιγά θα επεκταθεί σε όλες τις εκδόσεις S6 σε όλες τις χώρες. Εάν δεν βλέπετε μια ειδοποίηση, μπορείτε να ελέγξετε για ενημερώσεις μη αυτόματα.

Η ενημέρωση δεν αναφέρει μια επιδιόρθωση GPS όπως έκανε με το Galaxy S8, αν και μάλλον για αυτό πρόκειται. Το αρχείο καταγραφής αλλαγών μιλά μόνο για βελτιώσεις σταθερότητας και διορθώσεις σφαλμάτων, «νέα ή/και βελτιωμένα χαρακτηριστικά» και «περαιτέρω βελτιώσεις απόδοσης».

Είναι επίσης μια πολύ μικρότερη ενημέρωση, με μέγεθος κάτω από 13MB, σε σύγκριση με την ενημέρωση 420MB του S8. Ακόμα και αυτή, όμως, η ενημέρωση είναι μια έκπληξη δεδομένου ότι το smartphone κυκλοφόρησε πριν από 7,5 χρόνια.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ