Ένα από τα καινούργια χαρακτηριστικά που στην εφαρμογή Google Maps ονομάζεται Immersive view και συνδυάζει το Street View με τις εναέριες εικόνες και με ένα νέο επίπεδο που εμφανίζει δεδομένα καιρού και πληροφορίες κυκλοφορίας για να προσφέρει “ένα πλούσιο, ψηφιακό μοντέλο του κόσμου”.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εναέριες εικόνες για να δουν από ψηλά έναν προορισμό και να εντοπίσουν πού βρίσκονται οι είσοδοι, ενώ υπάρχει και ένα ρυθμιστικό ώρας που δείχνει πώς μοιάζει η περιοχή και πόσο συνωστισμένη είναι ορισμένες ώρες της ημέρας.

google maps, Google Maps: Oι εντυπωσιακές δυνατότητες του Immersive View

Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να μετακινηθούν στο επίπεδο του δρόμου για να ελέγξετε τα εστιατόρια της περιοχής και, όπως είπε η Google, “ακόμα και να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό (των εστιατορίων) για να κατανοήσετε γρήγορα την ατμόσφαιρα ενός σημείου προτού κάνετε κράτηση”.

Ακόμα, δίνει πληροφορίες για τη θέση που έχετε κλείσει για να δείτε π.χ. έναν αγώνα και πολλές ακόμα πληροφορίες.

H δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε πόλεις όπως το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Τόκιο, αλλά και στο Λονδίνο και το Βερολίνο. Σύντομα αναμένεται να επεκταθεί η διαθεσιμότητα (αν και δεν το περιμένουμε στην Ελλάδα ακόμα).

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ