Ένα από τα χαρακτηριστικά που συμπεριέλαβε η Google στο Pixel March Feature Drop για τη σειρά Pixel 6 είναι η ταχύτερη και βελτιωμένη λειτουργία Night Sight. Μια λειτουργία που διέθεταν τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro εξ αρχής.

Η λειτουργία Pixel Night Sight χρησιμοποιείται για τη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε το φλας. Οι χρήστες της σειράς Pixel 6 που διαθέτουν την έκδοση 8.8 της εφαρμογής Google Camera έχουν τώρα αυτή τη δυνατότητα και θα δουν βελτίωση, καθώς οι φωτογραφίες τους με το Night Sight έχουν “λιγότερο θάμπωμα κίνησης, καθώς οι εκθέσεις μπορεί να είναι κατά το ήμισυ διάρκειας από πριν”. Η Google λέει: “Το Night Sight χρειάζεται τώρα μόνο το μισό του κανονικού χρόνου έκθεσης για να παράγει όμορφες εικόνες χαμηλού φωτισμού που είναι πιο ευκρινείς από πριν.”

Με πατημένη την καρτέλα Night Sight, πατώντας το κουμπί στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός χρόνου έκθεσης 1, 2 ή 3 δευτερολέπτων ή Μέγιστο που συνήθως φτάνει τα 6 δευτερόλεπτα ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού. Επομένως, εξαρτάται από το χρήστη αν θέλει ταχύτερο χρόνο έκθεσης ή μεγαλύτερο χρόνο έκθεσης για καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ