Αρχική Μαγνησία Αλόννησος H Θεατρίνη πάει Αλόννησο για το χριστουγεννιάτικο χωριό

H Θεατρίνη πάει Αλόννησο για το χριστουγεννιάτικο χωριό

0
H Θεατρίνη πάει Αλόννησο για το χριστουγεννιάτικο χωριό

Ο θεατρικός θίασος Θεατρίνη, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, θα ταξιδέψει στην Αλόννησο, προκειμένου να συμμετάσχει στο χριστουγεννιάτικο χωριό που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Αλοννήσου.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα λειτουργήσει στο χώρο του δημοτικού σχολείου την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 με 20:00 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 με 19:00, με bazaar.

Τα μέλη του θιάσου θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διάφορα ομαδικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, να παίξουν με τις σαπουνόφουσκες, να βάψουν τα πρόσωπά τους, να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, να φτιάξουν μπαλονοκατασκευές και να φωτογραφηθούν ως ξωτικά.

Συγκεκριμένα, η Μίνι, ο Μικυ και δύο ξωτικά θα φροντίσουν για τη ψυχαγωγία των παιδιών και για να φτάσουν εγκαίρως τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη. Η Θεατρίνη θα ταξιδέψει και στη Σκιάθο στις 23 Δεκεμβρίου με την παιδική κωμωδία «Ανασαίνω, ζωντανεύω, τους εχθρούς μου τους παλεύω». Τηλέφωνο επικοινωνίας του Θιάσου: 6906842332

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ