Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.4 και φέρνει αρκετές μικρές ενημερώσεις στο λειτουργικό σύστημα. Τα big news είναι ότι προστίθεται η δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων σε εφαρμογές web από το Safari. Αυτές οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν επίσης έναν αριθμό σημάτων στην αρχική οθόνη και μπορούν επίσης να διαμορφωθούν με τη λειτουργία εστίασης.

Ακόμα, η Apple πρόσθεσε τη λειτουργία Voice Isolation για κλήσεις κινητής τηλεφωνίας, η οποία θα προσφέρει βελτιωμένη μείωση του θορύβου περιβάλλοντος. Μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη στο FaceTime και σε άλλες εφαρμογές κλήσεων VoIP τρίτων.

Η νέα έκδοση του iOS φέρνει και 21 νέα emoji που περιλαμβάνουν χειρονομίες, μέδουσα, ροζ καρδιά και ένα σύμβολο Wi-Fi. Οι φωτογραφίες αποκτούν μια προσεγμένη λειτουργία που μπορεί να αφαιρέσει διπλότυπες φωτογραφίες και βίντεο από τις βιβλιοθήκες iCloud Share.

ios 16.4, iOS 16.4: Με ειδοποιήσεις για web apps, φωνητική απομόνωση κλήσεων

Επιπλέον, το Apple Books επαναφέρει το animation περιστροφής σελίδας που είχε καταργηθεί στο παρελθόν στο iOS 16. Υπάρχει ενσωματωμένη υποστήριξη για το χειριστήριο PlayStation 5 DualSense Edge της Sony, καθώς και βελτιώσεις στον εντοπισμό σφαλμάτων στη σειρά iPhone 14.

Το iOS 16.4 είναι διαθέσιμο για εγκατάσταση στο iPhone 8 και μεταγενέστερα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ