Με το iOS 16.5 beta, η Apple εργάζεται για να βελτιώσει τη λειτουργικότητα της Siri και υπάρχει μια νέα επιλογή για να ξεκινήσετε μια εγγραφή οθόνης με τον φωνητικό βοηθό. Συγκεκριμένα μπορείτε τώρα να πείτε “Hey Siri‌, ξεκινήστε μια εγγραφή οθόνης” για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Εγγραφή οθόνης.

Η χρήση αυτής της εντολής θα κάνει την οθόνη του iPhone να εγγραφεί αυτόματα βίντεο μέχρι να πατήσετε για να την απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε το Siri και να πείτε “Διακοπή εγγραφής οθόνης”. Λάβετε υπόψη ότι η διατύπωση της εντολής εγγραφής οθόνης πρέπει να είναι αρκετά συγκεκριμένη, καθώς κάτι σαν “λήψη εγγραφής οθόνης” έχει ως αποτέλεσμα ένα στιγμιότυπο οθόνης αντί για τη λειτουργία εγγραφής βίντεο. Η Siri ήταν σε θέση να τραβήξει ένα τυπικό στιγμιότυπο οθόνης εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η λειτουργία εγγραφής οθόνης είναι σίγουρα νέα σε αυτήν την beta.

Σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS, όταν ζητάτε από τη Siri να ξεκινήσει μια εγγραφή οθόνης, ο φωνητικός βοηθός κάνει μια αναζήτηση στον ιστό ή λέει ότι δεν έχετε εγκαταστήσει τέτοια εφαρμογή.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ