Το Netflix έφερε το πιο προσιτό πρόγραμμα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις στο Apple TV, που σημαίνει ότι οι συνδρομητές που έχουν το φθηνότερο πακέτο μπορούν πλέον να παρακολουθούν περιεχόμενο μέσω των αποκωδικοποιητών της Apple.

Όταν το Netflix κυκλοφόρησε το σχέδιό του που υποστηρίζεται από διαφημίσεις τον Νοέμβριο, δεν λειτουργούσε στο Apple TV. Το Netflix τότε είπε ότι η υποστήριξη για το σχέδιο θα «έρχονταν σύντομα», με την πρόσβαση στο Netflix από το Apple TV να περιορίζεται στα πιο ακριβά προγράμματα Basic, Standard και Premium.

Ένας χρήστης του Reddit παρατήρησε ότι το πρόγραμμα Basic with Ads ήταν διαθέσιμο στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Netflix στην Apple TV και το Netflix επιβεβαίωσε ότι το επίπεδο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις είναι πλέον στο tvOS.

Το πρόγραμμα Netflix Basic με διαφημίσεις κοστίζει 6,99 $ ανά μήνα, 3 $ φθηνότερα από το βασικό πρόγραμμα 9,99 $ ανά μήνα χωρίς διαφημίσεις. Η διάρκεια των διαφημίσεων κυμαίνεται από 15 έως 30 δευτερόλεπτα και υπάρχουν τέσσερα έως πέντε λεπτά διαφημίσεων ανά ώρα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ