Ο Carl Pei, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Nothing, έδωσε συνέντευξη στο Forbes και μοιράστηκε πληροφορίες για το Ear (1) και το Phone (1), ενώ αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το Ear (2).

To wearable, λοιπόν, θα υποστηρίζει LHDC 5.0 (Low Latency HD Audio Codec), που σημαίνει ότι κάθε πιστοποιημένος ήχος υψηλής ανάλυσης θα παίζει στο έπακρο. Είναι ένας κωδικοποιητής που μεταδίδει ήχο υψηλότερης ποιότητας μέσω Bluetooth και, σύμφωνα με τον Pei, επικοινώνησε με το Spotify για να ενημερώσει τη βιβλιοθήκη του σε LHDC.

Ακόμα, το Ear (2) θα φέρει πιστοποίηση IP54, που σημαίνει ότι έχει περιορισμένη προστασία εισόδου από σωματίδια σκόνης και πιτσιλίσματα νερού.

Οι πωλήσεις Nothing Ear (1) στις ΗΠΑ ήταν το 1/3 των συνολικών 600.000 και ο Pei επιβεβαίωσε ότι το επόμενο τηλέφωνο Nothing κατευθύνεται επίσης στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Είπε ότι θα είναι «μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για την εταιρεία» το 2023.

Η εταιρεία αποκάλυψε στο Twitter ότι η ομάδα των ειδικών που εργάζονται στο Ear (2) αυξήθηκε κατά 30% και έφτασε τα 700 άτομα. Η δοκιμή του νέου wearable έγινε σε περισσότερα από 120 τηλέφωνα και laptops, αύξηση 52% από τις 70 συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν για τη δοκιμή του Ear (1).

Το Nothing Ear (2) έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις 22 Μαρτίου και η κυκλοφορία θα μεταδοθεί ζωντανά.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ