Η Porsche φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Google ώστε τα οχήματά της να αποκτήσουν πρόσβαση στις εφαρμογές της.

Η πρόσβαση στις εφαρμογές της Google, όπως το Google Maps και το Google Assistant θα μπορεί να γίνεται δίχως τα αυτοκίνητα να είναι συνδεδεμένα σε κάποιο τηλέφωνο με λειτουργικό σύστημα Android.

Ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο η εταιρεία είχε φροντίσει να προετοιμάσει το έδαφος διά στόματος του οικονομικού της διευθυντή, που είχε αναφέρει ότι η Porsche βρίσκεται σε επαφές με τις Google και Apple, όπως και με τους κινεζικούς τεχνολογικούς κολοσσούς Baidu, Tencent και Alibaba, κατόπιν της λήξης της συνεργασίας της με το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Volkswagen, Cariad.

Ακόμη η Porsche εμφανιζόταν σκεπτική αναφορικά με την εν λόγω συνεργασία εξαιτίας του γεγονότος ότι η αμερικανική τεχνολογική εταιρεία απαιτούσε να διαμοιράζονται πολλά δεδομένα.

Επί του παρόντος πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες προσφέρουν το πακέτο της Google, Google Automotive Services (GAS) στα οχήματά τους, όπως οι General Motors, Renault, Nissan και Ford, ένα πακέτο που προσφέρει διάφορες εφαρμογές.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ