Πολύ πρόσφατα η Samsung κατηγορήθηκε ότι οι συσκευές της σειράς Galaxy S23, και ειδικότερα το Samsung Galaxy S23 Ultra, βγάζουν ψεύτικες φωτογραφίες του φεγγαριού. Πιο συγκεκριμένα, ότι προσθέτουν λεπτομέρειες και στοιχεία που δεν υπήρχαν στην αρχική φωτογραφία. Τώρα, οι κατηγορίες επιστρέφουν και είναι κάπως πιο ιδιαίτερες, αφού αφορούν μια εικόνα ενός μωρού στο οποίο προστέθηκαν… δόντια.

Σύμφωνα με αναγνώστη του The Verge, η λειτουργία Remaster στην εφαρμογή Gallery του Galaxy S23 είναι υπεύθυνη για αυτήν την περίεργη «βελτίωση». Το παράδειγμα δημοσιεύθηκε στο Twitter δείχνοντας πώς η εφαρμογή αντικαθιστά τη γλώσσα του επτά μηνών μωρού με μια σειρά από δόντια.

Και αυτό δεν είναι η μόνη αλλαγή. Η εφαρμογή εξομαλύνει το δέρμα και τα μάτια του κοριτσιού με τρόπο που τα κάνει να δείχνουν περισσότερο εξωγήινα παρά ανθρώπινα.

Το ερώτημα είναι αν αυτό το συγκεκριμένο σφάλμα είναι πιο διαδεδομένο ή αν το AI της Samsung έχει φάει κάποιο σκάλωμα με το συγκεκριμένο μωρό.

Ο ιστότοπος της Samsung ισχυρίζεται ότι το εργαλείο remaster φωτογραφιών “αφαιρεί αυτόματα τις σκιές και τις αντανακλάσεις για να κάνει τις φωτογραφίες σας να φαίνονται υπέροχες”.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ