Η Samsung κυκλοφόρησε μια Enterprise Edition των Galaxy S23 και Galaxy S23 Ultra στην Αυστραλία. Οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με το ίδιο hardware με τα κανονικά μοντέλα S23, αλλά διαθέτουν ενσωματωμένα πιο προηγμένα εταιρικά εργαλεία. Σε αντίθεση με πέρυσι, το μοντέλο Plus δεν αποτελεί μέρος της σειράς Enterprise Edition.

Τα εταιρικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν συνδρομή 1 έτους στο Samsung Knox Suite, το οποίο έχει ενσωματωμένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό, hacking και άλλες απειλές για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Επίσης, επιτρέπει στο τμήμα IT της εταιρείας να διαχειρίζεται έναν στόλο τηλεφώνων εξ αποστάσεως.

Το Galaxy S23 Enterprise Edition διαθέτει επίσης προεγκατεστημένα εργαλεία παραγωγικότητας cloud της Microsoft και της Google.

Η Samsung θα διατηρήσει διαθέσιμα τα δύο τηλέφωνα Enterprise Edition για 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία και θα παρέχει σημαντικές ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για έως και 5 χρόνια.

«Οι επιχειρήσεις χρειάζονται συσκευές που δεν είναι μόνο ισχυρές και ασφαλείς, αλλά και εύκολες στη χρήση και τη διαχείριση», δήλωσε ο Garry McGregor, Αντιπρόεδρος, Mobile Experience Division, Samsung Electronics Australia.

Πληροφορίες για την τιμολόγηση δε δόθηκαν, ωστόσο είναι πιθανό η κάθε εταιρεία που θέλει να τα προμηθευτεί να διαπραγματευτεί την τιμή.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ