Ως γνωστόν, η Samsung είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής οθονών OLED για smartphone και smartwatch. Τα Apple Watch χρησιμοποιούν πάνελ OLED της Samsung και ο τεχνολογικός κολοσσός εργάζεται τώρα πάνω στη μετάβαση στην τεχνολογία οθόνης επόμενης γενιάς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Samsung δημιούργησε μια ομάδα πέρυσι για να φέρει στην αγορά οθόνες microLED για smartwatch. Αυτή τη στιγμή διαθέτει προς πώληση τηλεοράσεις premium με microLED, επομένως η δημιουργία μιας εμπορικά βιώσιμης λύσης για smartwatches δεν είναι απίθανη. Πηγές που γνωρίζουν το θέμα, μάλιστα, αναφέρουν πως η διορία της ομάδας είναι αυτή τη χρονιά.

Σε κάθε σενάριο, ωστόσο, δύσκολα θα έχουν microLED οθόνες τα φετινά Galaxy Watches ή τα Apple Watches. Οι δύο εταιρείες πιθανότατα έχουν οριστικοποιήσει το πως θα είναι τα φετινά τους wearables, όμως του χρόνου ενδέχεται να λάβουν μεγάλη αναβάθμιση.

Τα πάνελ microLED είναι ανώτερα από τα OLED όσον αφορά τη φωτεινότητα και την ενεργειακή απόδοση και προσφέρουν καλύτερη αναγνωσιμότητα στο φως του ήλιου.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ