Τα teaser του vivo X Fold2 συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους προερχόμενα από το 2023 Boao Forum για την Ασία, που πραγματοποιείται στο νησί Hainan στην Κίνα.

Ένας blogger της περιοχής πήρε στα χέρια του τη συσκευή για ένα unboxing, που αργότερα αναδημοσιεύτηκε από τη vivo στο Weibo. Έτσι, οι θαυμαστές της μπορούν να μάθουν περισσότερα για το επερχόμενο foldable.

Το νέο τηλέφωνο θα έχει κόκκινο δερμάτινο πάνελ στα 3/4 της συσκευής στο πίσω μέρος, ενώ το υπόλοιπο 1/4 έχει γυαλιστερό φινίρισμα. Κατά τη διάρκεια του χειρισμού του X Fold2, είδαμε ορισμένες νέες δυνατότητες διεπαφής χρήστη του OriginOS Ocean, συμπεριλαμβανομένης μιας γραμμής εργασιών για καλύτερο χειρισμό εφαρμογών, λειτουργίες πολλών παραθύρων και εύκολα gestures που δεν ήταν διαθέσιμα προηγουμένως.

Η συσκευή έρχεται με δύο σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη – ένας στην οθόνη του καλύμματος, ένας άλλος στην αναδιπλούμενη οθόνη στην κάτω δεξιά γωνία. Είναι η πρώτη που φορά που μια τέτοια δυνατότητα έρχεται σε foldable συσκευή.

Όσο για τον μεντεσέ, είναι επίσης βελτιωμένος, σύμφωνα με τον blogger. Αποτελεί πλέον ένα σταθερό στήριγμα για την παρακολούθηση βίντεο ή τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Είναι επίσης περίπου 10% ελαφρύτερο από τα 310 και πλέον γραμμάρια των προκατόχων του.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του vivo X Fold2 θα πραγματοποιηθούν κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο, έως τότε δείτε το hands-on του Techblog για το τρέχον μοντέλο X Fold +.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ