Το vivo X90 Pro έχει περάσει το τεστ κάμερας του DxOMark και κατάφερε να κατακτήσει τη 16η θέση στη λίστα με τα καλύτερα smartphone παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την ομάδα του DxOMark, το smartphone εκμεταλλεύεται καλά τον κύριο αισθητήρα κάμερας 1 ιντσών όσον αφορά την απόδοση φωτογραφίας. Η κάμερα έδειξε καλά αποτελέσματα στην ανταλλαγή υφής/θορύβου στη φωτογραφία, με καλό επίπεδο λεπτομερειών καθώς και χαμηλό επίπεδο θορύβου ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Αλλά κατά τη λήψη σκηνών με οπίσθιο φωτισμό, οι δοκιμές έδειξαν ότι η απενεργοποίηση θορύβου μπορεί να μην είναι πάντα αποτελεσματική.

Aκόμα, το vivo X90 Pro είχε ως πλεονέκτημα την απόδοση έκθεσής του, όπου κατάφερε να ανακτήσει λεπτομέρειες τόσο στις σκιές όσο και στις ανταύγειες χάρη στο ευρύ δυναμικό εύρος του. Σαν μειονέκτημα αναφέρθηκε ο χρόνος που χρειαζόταν για την αυτόματη εστίαση της κύριας κάμερας, αλλά και η περιστασιακή αποτυχία εστίασης.

Σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα του τεστ, η κάμερα παρείχε μια πλούσια εμπειρία κατά τη λήψη βίντεο, με καλή σταθεροποίηση.

Σε πολλούς τομείς, η απόδοση της κάμερας του vivo X90 Pro πλησίασε την πιο ισχυρή έκδοση vivo X90 Pro+. Υπήρχαν όμως κάποιες αξιοσημείωτες διαφορές που θα μπορούσαν εν μέρει να αποδοθούν στα διαφορετικά chipset στα μοντέλα, καθώς το X90 Pro είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή MediaTek, ενώ το X90 Pro+ περιέχει τον επεξεργαστή Snapdragon της Qualcomm.

Κατά τη λήψη βίντεο, η κάμερα του X90 Pro παρήγαγε σταθερή έκθεση και χρώμα, ενώ διατηρούσε το θόρυβο βίντεο σε πολύ χαμηλά επίπεδα και αποδίδει ωραία υφή. Αυτό έκανε τα βίντεο του X90 Pro να φαίνονται πιο φυσικά από τα βίντεο του X90 Pro+.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ