Το vivo X90 Pro είναι ένα flagship smartphone που προσφέρει μια εξαιρετική φωτογραφική κάμερα, η οποία καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες που έχουν οι λάτρεις της φωτογραφίας. Η Zeiss, η γερμανική εταιρεία, ηγέτιδα στη φωτογραφία, συνεργάστηκε με τη vivo για την κατασκευή της συσκευής, με το αποτέλεσμα να είναι πολύ ικανοποιητικό.

Εκτός από τη φωτογραφική εμπειρία, το vivo X90 Pro χαρίζει και μια απολαυστική εμπειρία χρήσης με το ένα χέρι χάρη στον λεπτό και ψηλό σχεδιασμό του. Ο κάτοχος μπορεί να κάνει χρήση αποτελεσματικά με το ένα χέρι και δεν θα κουραστεί να το κρατά με το ένα χέρι για πολύ λόγω του μικρότερου βάρους του.

Οι διαστάσεις του τηλεφώνου είναι 164,1 x 74,5 x 9,3 mm—είναι ψηλότερο από το Samsung Galaxy S23 Ultra και το Apple iPhone 14 Pro Max. Ωστόσο, είναι σημαντικά πιο στενό σε μόλις 74,5 χιλιοστά, καθιστώντας ευκολότερο το κράτημα για τους περισσότερους ανθρώπους.

Αυτός ο παράγοντας μορφής επιτρέπει στo vivo να έχει ελαφρώς μεγαλύτερη διαγώνιο μέγεθος οθόνης από το iPhone 14 Pro Max διατηρώντας παράλληλα την άνεση στο κράτημα του. Και παρόλο που το X90 Pro είναι παχύτερο τόσο από το iPhone όσο και από τα flagship της Samsung, προσμετρώντας και το camera bump, η διαφορά γίνεται αμελητέα, ειδικά αν είναι τοποθετημένο σε θήκη.

Το vivo X90 Pro είναι επίσης ελαφρύτερο από το iPhone 14 Pro Max και το Galaxy S23 Ultra. Με μόλις 214,9 γραμμάρια, το τηλέφωνο είναι 26 γραμμάρια ελαφρύτερο από το πρώτο και 20 γραμμάρια ελαφρύτερο από το δεύτερο. Αν και ακούγεται μικρή απόκλιση, αν το κρατά κανείς ώρα θα νιώσει τη διαφορά.

Παρά τη συμπαγή κατασκευή, το smartphone δε χάνει κάτι από την premium υπόστασή του. Το κυρτό γυαλί του το κάνει κομψό, ενώ η premium μαύρη vegan δερμάτινη πλάτη θα δελεάσει το χρήστη να το χρησιμοποιήσει χωρίς θήκη.

Ο φωτογραφικός τομέας σε αυτό το τηλέφωνο είναι πραγματικά value-for-money και ένας από τους καλύτερους της αγοράς.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ